Srce, samo da znas da se staracke pege, ishijas, lumbago i reuma ne smatraju razlozima nedolaska + ko dolazi 1. put nosi pivo za sve
Mosler pije samo lemon tuborg 0.33
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
koliko ja znam, svi koji dolaze treba da nose pivo za sve. svi racunaju, ma bice dosta, pa kad sve saberes, bude taman
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Znaci od mene i ljubise pivo, od vas meso i salate....milina
A sta da radimo za rakiju i spricer? Ima li neki matejevcanin na forumu?
Hm, akumulator mi je (sada) ispravan, ali ću da vodim decu u Bg da gledaju one dinosauruse u Areni, za ovaj jedanaestoaprilski uranak... Mogu da participiram kilo malčanske loze, stare 5 godina, ako neko 'oće da preuzme u prethodnom periodu...
samo vas slusam , pozdrav svima tu sam i ja,te nemogu zato te nemoj tad itd,lose vreme nedelja,pojedincima slobodna samo nedelja,a zasto nebismo ovako-subota 10.04.javljaju lepo vreme pa i oni koji rade mogu posle 14 znaci moj predlog subota 15,00 čegar svako nek ponese po nesto od pica i krke naravno spremljeno (zasto imamo mi ozenjeni žene)a momci nek nam pomognu u krkanju druzimo se jedno 2-3 sata eto pridveče i bež kud koji
p.s zahvaljujem se MRKI-ju sto se ipak setio mene
Dobro, onda ajd' u subotu. A da ja pokupim Dukovu participaciju u vidu malcanske loze (posto od ovih mladjih nema ni go ku**c) ?. A ako i padne kisa, ima Mrki jednog drugara gore, cika Seletov sin, pa mozemo preko veze da se sklonimo u onu grobnicu izmedju topova Druga varijanta je 2 suncobrana, a izmedju njih najlon za krecenje. Treca je kafana....
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment