Mini skup u Nišu?
Collapse
X
-
Re: mini skup u Nisu?
Moje forenzicko oko je primetilo u odsjaju da je ovo slikao neko sa crvenom majicom, a to moze biti samo jedna osoba, tako da ocekuj da ce ti nekad osvanuti bmw znak na gsi-uA i one farmerke pored ukazuju na Moslera koji ti pruza nemu podrsku, tako da ce i on dobiti pomenuti znak cim nabavi kola.....samo ove ruke ne mogu da prepoznam, ali uvelicacu, pa cu da sledeci put vrsim manikirski pregled da utvrdim krivca
Comment
-
-
Manikirski pregled nece da da rezultate : oprali smo i ruke i noge u radioaktivnoj vodi punoj delova tela penzionera sa srcanim manama
oni hrabriji su se i umili...Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
@Hermes, kako li si skapirao da sam ja samo na osnovu farmerica kad ni ja sebe ne mogu da prepoznam po ovom odsjajuA sto se tice podrske, nju sam pruzao iskljucivo tvom sestricu da gleda na drugu stranu dok su @driverGSI i @???
pokusavali da ti auto malo upristoje
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Originally posted by HermesNemoj tamo, tamo biju
sudeci po tvom potpisu"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Tvoj ce da poraste, pa ce da nauci, a moj ima 12 i ima zelju da kad poraste bude POSLUZAVNIK!!!!
Daljim razgovorom sam ukapirao da mu se svidja u stvari da bude pratilac nekom politicaru, da mi otvara vrata od kola i sl. i to je njemu "posluzavnik"...sreca sto su nam deca nachitana...
Pa ajde da se skupimo, samo da znate da onaj bar u kome smo zadnji put pili sokove je poznat po rakijama, jedno 100-tinak vrsta, tako da mozemo i da se uklopimo sledeci put na pravi nacin.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Dolazim i ja sigurno, samo da procitam ovu porukuOPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-vo
Comment
-
Comment