Sledeci put moramo i malo da se potrkamo, imam ja neke cunjeve za saobracajnu signalizaciju, pa ako nadjemo dovoljno veliki parking, mozemo malo da se takmicimo u spretnosti
Sledeci put moramo i malo da se potrkamo, imam ja neke cunjeve za saobracajnu signalizaciju, pa ako nadjemo dovoljno veliki parking, mozemo malo da se takmicimo u spretnosti
Jedini dovoljno veliki parking koji mi pada na pamet je parking ispred EI ili parking kod stadiona cair. A ovaj drugi u startu otpada.
Znaci nova lokacija ce da bude parking ispred elektronske industrije?
Predlazem da se skupimo sad za vikend, nedelja recimo, pa da se ujedno i dogovorimo ima li zainteresovanih za odlazak na I zvanicni CBC skup
Ajmo opet u nedelju da se skupimo, moramo da porazgovaramo o planovima turneja niskog dela cbc za ovu godinu, posto se polako blizi vreme skupova cbc-a, kao i klubova u okviru cbc-a...
Konkretno da vidimo sta mozemo da uradimo povodom 13. aprila, I velikog skupa za 2008 godinu
Ajde ako mozete dodjite sad na CBC skup, da vrtimo rostilj . Mesto je odlicno JAPANX ima livadu ko stvorenu za rostiljanje, mesta koliko hoces, ma milina.
A gde vi Nislije idete na klopu kad zakazete taj vas skup? Bicu par dana u Nisu pa da znam gde valja jesti... Ako nekome treba nesto iz BG-a sada je trenutak da me vicete.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment