Ne znam @milannik,mozda je ovo bila zadnja sansa da ti i ja stanemo na crtu. Moze da se desi da od sledeceg skupa vise ne budemo u istoj klasi
Mini skup u Nišu?
Collapse
X
-
Sledeci put moramo i malo da se potrkamo, imam ja neke cunjeve za saobracajnu signalizaciju, pa ako nadjemo dovoljno veliki parking, mozemo malo da se takmicimo u spretnosti
Comment
-
-
Jedini dovoljno veliki parking koji mi pada na pamet je parking ispred EI ili parking kod stadiona cair. A ovaj drugi u startu otpada.Originally posted by HermesSledeci put moramo i malo da se potrkamo, imam ja neke cunjeve za saobracajnu signalizaciju, pa ako nadjemo dovoljno veliki parking, mozemo malo da se takmicimo u spretnosti
Znaci nova lokacija ce da bude parking ispred elektronske industrije?
Predlazem da se skupimo sad za vikend, nedelja recimo, pa da se ujedno i dogovorimo ima li zainteresovanih za odlazak na I zvanicni CBC skupTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Ajmo opet u nedelju da se skupimo, moramo da porazgovaramo o planovima turneja niskog dela cbc za ovu godinu, posto se polako blizi vreme skupova cbc-a, kao i klubova u okviru cbc-a...
Konkretno da vidimo sta mozemo da uradimo povodom 13. aprila, I velikog skupa za 2008 godinu
Edit: prestize me
Comment
-
-
Niko tebi ne brani da dodjes i da na japanX livadi obrces jagnjice, prasice i ostale djakonijeOriginally posted by milannikCek b'e drugare, kako se to kod vas obrta rostilj. Ja kol'ko znam obrtaju se praci, jagnjici, volciki, al rostilj valjda lega dok se pece??

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
A gde vi Nislije idete na klopu kad zakazete taj vas skup? Bicu par dana u Nisu pa da znam gde valja jesti... Ako nekome treba nesto iz BG-a sada je trenutak da me vicete."If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
Comment