Pa pazi...bas je bio ustrojen. Za 16 ventilski motor pogotovo hondin 90KS iz 1.4 je realna snaga. Toliko imaju skoro svi proizvodjaci
Prilog za TUNING test - URADJEN TEST
Collapse
X
-
Najverovatnije je u pitanu insurance grupa. Sigurno ima razlike u placanju za ovaj od 75 i 90 ks
grupe osiguranja kod nas su da se podsetimo 55kW pa zatim 66kW.
gde slucajnost, 75 ondnosno 90 KS
i druge firme iz istih namera slicno rade.
osnova svake oksidacije goriva je kiseonik, tj vazduh. ovo jos jednom kroz praksu u potpunosti potvrdjuje teoriju rada SUS motora.
zgodno je kupiti auto sa malo efekta u KS koji su "oboreni" fiskalno, a onda prostim manevrom aktivirati punu konjicuvolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by Honda
Najveci pozdrav za onoga sto je rekao 0 konja!
Jedino je njesra sto nije mogao ler da se stabilizuje, stalno je radio od 1000-2000rpm. U uputstvu na netu sto sam citao pishe da ce auto nemirno raditi 10-ak minuta (dok se ECU ne adaptira), ali nama je nemirno radio pola sata. Pa smo na kraju ipak vratili stari dihtung
A i dzaba sve kad auto pobrljavio
Zao mi sto ne stigoh,izdala me honda. . .
Comment
-
-
HeheheLazes
Pisao je decko u temi oko dihtunga u HCS forumu. Valjda je trebao auto da stoji upaljen dok se ne upali ventilator + da se upali zadnji grejac stakla.Onda bi se navodno smirilo.
Mozda smo trebali da ga pustimo da radi dok ne upali ventilator...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Comment