Nema potrebe za time. To je isto ko da kažemo "možemo da pustimo Mugena i Nebojšu da nam malo zamene ulje..." vikend je... dolaze ljudi da se opuste ...
Mozemo da napravimo kao mini intervju sa njim - ali iskljucivo vezano za Honda tematiku. Dakle nema ono, Veliki Brat, drolje itd. Interesuje nas "H" strana coveka, usput se provuce neka dobra forica, pozdrav za sve Hondashe od Ajsa i to je to.
Nasa glavna zvezda na skupu je Honda i njena filozofija, i taj duh treba da pokazemo da bi privukli sto vise zainteresovanih ljudi i buducih entuzijasta.
I nek me zove Vedran ako hoce sve fotke iz NSa, samo ne znam shta ce mu kad nema nishta specijalno Okachio sam sve shto je valjalo.
Zvao sam te 2 -3 puta na mob posle skupa u NS. I cimao te par puta na MSN. Na kraju sam ti chak trazio samo 2 slike da posaljes u high rez. Posle toga me je vise bilo blam da te cimam za to jer ne volim da smaram ljude. A ni Trio vise nije trazio
Zato sto cu da okacim slike sa HCS sajta za moj sajt, a odustao sam od one prvobitne ideje..No, HCS skup je definitivno mnogo veca i bitnija stvar, tako da cu tu definitivno da se popnem svima na glavu, pa ko izdrzi 99 kg...
Jbt, da necemo i alko test da radimo pre izlaska na stazu...
pa za alko test mi nije frka, al da mi obecate da nece biti provera vozackih dozvola, posto su sve sanse da cu ja do skupa da ostanem bez moje
hehe, onda mogu da przim, posto vise nece imati sta da mi oduzmu
Cek da odradimo prvo ovo, pa cemo onda lako...No, mozda je bolje da sacekamo sa tim, jer koliko znam, karavan HCS ce da ide na Palic, Kragujevac, Vrbas, NS, itd, pa jos koji rostilj...A ako se nadje snage i vremena, asto da ne...
I nek me zove Vedran ako hoce sve fotke iz NSa, samo ne znam shta ce mu kad nema nishta specijalno Okachio sam sve shto je valjalo.
Zvao sam te 2 -3 puta na mob posle skupa u NS. I cimao te par puta na MSN. Na kraju sam ti chak trazio samo 2 slike da posaljes u high rez. Posle toga me je vise bilo blam da te cimam za to jer ne volim da smaram ljude. A ni Trio vise nije trazio
E jebiga, ubo si me u nezgodnom trenutku, zovi sad
It aint about power dude! It's all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
Obezbedjena je i nagradna igra za sve posetioce skupa.
Sony dodeljuje hi-fi za kola. Za koji dan znaću koji je model u pitanju pa javljam.
Svaki posetilac skupa dobiće na ulazu tiket, na kome će čitko popuniti ime i prezime, mesto stanovanja, adresu i datum rodjenja. Zatim pravac ka Sony štandu gde ćete ubaciti vaš tiket.
Svi takmičari ove nagradne igre moraju imati Ličnu kartu ili pasoš (bez njih neće moći podići nagradu).
Comment