Bacanje u dalj......necega
Prosli put je privuklo dosta paznje. Uz regularnu nagradu mozemo da dodamo i fotografisanje sa hostesama u "ja sam najjachi" pozi. Ono bicepsi, ledja i to....
za ispijenja piva je bolje da se meri ko ce pre jedno, nego ko ce vise za minut, dva.... Nemamo pivaru za sponzora.
Sto se kanapa tice, moglo bi da se napravi nesto kao ko ce pre kanapom da povuce neki auto ili da to rade oni sto zele da trce, pa neka trce sa zakacenim autom?
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Alo ljudi bre, da trcimo, da bacamo "nesto", da vucemo kanap itd...ajmo onda na adu pa da se bavimo sportskim aktivnostima!!!!
Ako se skupljamo zbog kola neka onda ima veze sa takmicenjem kola a ne free style...ccc... a ti ilegalni ako odvozas pola kruga u rikverc ja cu tri vezanih ociju!!!hehehe
Poenta nije samo u kolima nego i u druzenju. Ko je bio u Zagrebu zna sta je sve bilo od igara i koliko su koje imale veze sa automobilima, i koliko su ljudi bili zainteresovani za doticne igre...
Poenta nije samo u kolima nego i u druzenju. Ko je bio u Zagrebu zna sta je sve bilo od igara i koliko su koje imale veze sa automobilima, i koliko su ljudi bili zainteresovani za doticne igre...
Ma jok, dodjemo parkiramo kola i odemo!!!???
Pa normalno da se druzimo to sam i rekao aaaaliiiiiii u vezi sa kolima a ne sa olimpijskim igrama!!!!
I sto mora da bude isto ili slicno kao u Zagrebu!!!???Treba da bude skroz drugacije i po meni originalnije, a ne repriza!!!
Comment