FOTKE I UTISCI SA I CBC SKUPA 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SLR
    CBC Član
    • 12.12.2007
    • 33
    • Beograd

TRIO_driver citat
    Evo mi drugara, SLR i ICECUBE, ali dazbe im BGD table, kad se gubimo k'o telad u magli, ili kao CBC-ovci u BGD-u.. Ljubomoran

Ali zato smo se przili u koloni, NISSAN, Pijana HONDA i YUGO...Smesko

Ej, pa sto ne zvaste na slikanje, da imamo za uspomenu... Neutral Plazi se

stvarno smo mogli svi zajedno da se fotkamo ali sledeci put ako se ne varam i tvoj i moj auto ce imati nekoliko novih delova i plasticnih i limarskih operacija pa ce i fotke biti boje

Comment

• O, da, onda moramo i neke cicke da nabacimo u sliku...Moze i koji pas, ali cevap prvenstveno...

Comment

• jomini
        CBC Senator XXL
        • 11.03.2007
        • 490
        • Novi Sad

San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• Aki
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2006
          • 1133
          • Beograd
          • Yugo 1603, Yugo 1301

Kakve ovo ima veze sa rostiljem?

Inace, dobra je fora sa markerima za fudbalere, kada sam dolazio vidim nesto sareno trckara po livadi. Iskreno, mislim da su klinci najvise uzivali.
          "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
          - Lousie Smith

Comment

• M@rio
            CBC Veteran
            • 13.07.2007
            • 166
            • Čačak-Beograd(studiram)

Moji utisci:dobar provod, upoznao par ljudi, video nekoliko mnogo dobrih automobila, rostilj odlican...

P.S.Da se zahvalim Medi i skyline-u za prevoz.

Valjalo bi ovo cesce da se organizuje.
            If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.

Comment

• Boki GTI
              CBC Senator XXL
              • 16.08.2007
              • 505
              • Beograd - Vozdovac

Klincima je bilo extra, a nama........... ,

Comment

• Kako vreme brzo prodje, mi smo dosli kod Kontija oko 11h, dok si rekao keks, vec je bilo 12h, kad smo krenuli, najludja mi je bila voznja do tamo, i malo vamo, tamo, jedi, pricaj, slikaj se, gledaj, i opala, eto vec 17h, kad smo kretali nazad...Covece, dok si rekao keks...

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Originally posted by JAPANX
                  imam ja jedan predlog... da sledeci put napravimo varijantu sa nick-ovima da se zna ko je ko.. neko parce papira sa odstampanim nick-om svakog juzera koji se prijavi na skup... moze da bude i blanko sa raklamom cbc pa sami markerom upisujemo nick

dobra je to stvar jer ima gomila ljudi koji se znaju preko foruma ali se ne znaju licno a sad da se raspitujem ko je ko, ne pada mi na pamet.. jos mi je gore da se predstavljam kao "japanx"

Ja vec imam neka iskustva, pa smo u jednom drugom udruzenju (nema veze sa autima) napravili kackete gde je napred izvezen logo, a sa strane nick sa foruma. Simpaticna fora. Naravno, svako bi trebalo da finansira svoj kacket, a negde da nadjemo gde bi bila najjeftinija izrada.

Zao mi je sto nisam bio, ali nije bilo sanse da se menjam na poslu...
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• JAPANX
                    CBC Senator XXL
                    • 10.08.2006
                    • 2159
                    • Beograd

dobra je fora ali to je daleko skuplja varijanta i nikada se ne zna ko ce da uskochi van spiska

tako da bi se ja drzao stare jeftine fore a to je marker i nalepnica sa logom cbc-a

Comment

• Nezki
                      CBC Senator XXL
                      • 04.01.2007
                      • 409
                      • Beograd

ili jos bolje napravis majicu VTS mafija i svi znaju ko si
                      Opel Corsa C by Nezki

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

Obaška mi je drago što vidim da je skup bio odlično posećen!Žao mi je što zbog obaveza nisam mogao da učestvujem u ispaši na našoj livadici, mada primećujem da oni stidljivi nisu mnogo omastili kandže!Mislim, ko im je kriv!?
                        Uzgred, kako su se ponašali moji Čačani?Jedan od njih(neću da ga ofiram,ali nick mu počinje sa "M") mi mnogo obleće oko kuće, sa izvesnim Fordom, pa me zanima kakvi su vaši utisci u vezi sa njihovim sveukupnim doprinosom dogadjanju!?
                        Znači, pitanje glasi, da li ste na skupu uopšte primetili emisare ČA ekipe i molim za ocenu njihovog ponašanja!?
                        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

e tetak stvarno bi mogo sledeci put da postrojis tamo te tvoje da te odmene i da dodjes i ti. kapiram da ce se sriju vrlo brzo probuditi crv, cim svari ovo od prosli put, pa da organizuje sledeci skup.
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Bio 1, prisao dok smo stajali uz onaj oganj i rekao : ja samo da prenem pozdrave od tetka i zapalio u gomilu.

Verovatno jer je zverko stajao pored mene, pa je to bila emisarova logicna reakcija.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• TurboCharger
                              CBC Veteran
                              • 30.05.2007
                              • 153
                              • BG, Resnik

Kad je sledeci skup ?

Comment

• sri98
                                Admin od Trpeze
                                • 24.10.2004
                                • 7262
                                • Republic of Konjarnik
                                • Toyota Corolla E 210

Cekaj malo, sada su oni tematski - alfa, mazda, honda, 201m. mozda udenemo nesto izmedju honde i 201m, samo ako bude dovoljno zainteresovanih.
                                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                                X