@Miki, samo svog konja?!
Bilo je super, dosta je clanova doslo. Rostilj odlican, lepo smo izdruzili izupoznavali. Mogu reci da je ova moja Fiat ekipa odliucna, i mislim da treba ovo cesce organizovati. Inace navozao sam se u Imprezi od Joomnia, znaci auto razbija.
@Laki, sledeci put da dojdes obavezno.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Nisam znao da je prvi skup ...
Poshto sam iz komshiluka,gde je bio skup...a i prethodno sam saznao za isti,morao sam da dovedem drugara za plavim Ficom! nadam se da nismo pokvarili dozivljaj na sledeci dolazim i ja sa mojim golficem(nije neshto ali moze),tako da ce biti skup veci za josh dva auta
Pozdrav i sve chestitke za organizaciju i mesto skupa!!!
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Nisam znao da je prvi skup ...
morao sam da dovedem drugara za plavim Ficom! nadam se da nismo pokvarili dozivljaj
onaj lik sto ima zadnji spojler i sto je driftovao po travi kada je odlazio?
druzenje je bilo odlicno, upoznao sam dosta ljudi, jelo se i pilo za medalju! taman mislim dosta mi je bilo kad ono stize druga tura mesa i ja sta cu
bem vas al se jeshni
Ja se pravim pametan kao da uzmem da roshtiljam malo reko da ovi stariji odmore malo red je Kad ono eto Dore donosi mi stolicu da sednem,a on nestade negde
Al dobro posle se Igor prihvatio razhnja, a ja se prihvatio filovanja hleba sa mesom
Ali klinci i klinceza su najjachi.Onaj malecki zverko nece da se druzhi sa Tarom ali sine kad se uhvatila motke pevao je ko pravi.Ali zato mali LukaT je ispao pravi mali shmekerica i druzhio se malom Tarom
Eto toliko za sad.Slike nemam al nece da ih fali valjda.
Comment