Cao, ja sam Toma, iz Nisa, student gradjevine,jos neki mesec....bar bi tako trebalo da bude....pratim ovaj forum skoro od samog postanka, al nikako da aktivno ucestvujem....to da se odmalena zanimam automobilima da ne spominjem...ah, da, vozim Golfa I, 1800 kubika, na plin, naravno, koji sam sam ugradio jos pre nego sto sam saznao za ovaj forum, pa su se potkrale i neke nepravilnosti, koje sam kasnije ispravio....pa dosta je za sad
Vozim Alfu 156, 1.8TS, 2002.god. prešla 16 i nešto hiljada. Gotovo nova sa redizajniranim kokpitom, kompjuterom itd. Ukratko, najlepša 156-ca u Kragujevcu!
pozdrav svim alfistima
Pozdrav svima na forumu ja sam iz Nisa i vlasnik sam Daewoo lanosa 2000god. od pre nekog vremena otkada sam i poceo da citam forume i naleteo na ovaj koji je izuzetan moram priznati.Nadam se da cete mi pomoci da se uklopim i da pomognemo zajednicki jedni drugima u svakom pogledu.
Pozdrav jos jednom svima
Pozdrav ljubiteljima automobilizma.Ja sam Aca i imam 20. godina, zivim u Vrcinu na domak Beograda. Automobili me zanimaju od malena. Aktivno vozim od 12. godine.Trenutno vozim Mitusbishi Eclipse 2.0 16V sa 150ks, '95. Auto je u izvanrednom stanju i bez ikakvih modifikacija, trenutno.Za ovaj forum sam cuo sve najbolje s toga se nadam da cete mi pomoci oko tuning-a na mojoj masini.Pozz...
Comment