Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje)
Pozdrav svima.
Evo da se i ja predstavim. Zovem se Ratko, iz Beograda sam sa Banjice a pre toga ziveo u Zemunu. Inace vozim skodu Fabiu 2002. god.(tek godinu dana), a ucio sam voznju i polagao na fici ( kad je to bilo ?).Znam ponesto o automobilima i volim ponesto i sam da odradim ( nazalost nemam garazu!), ali ovde sam procitao dosta dobrih stvari ( para i pameti nikad dosta ).Forum je generalno dobar, mada pocetniku treba malo vremena da se snadje. Ja sam se gubio u pocetku zeleci sto vise toga da procitam, mada ima i tekstova kojima mozda nije mesto ovde, ali o tome drugi put.
Takodje volim i ribolov i najcesce idem na Tamis - Opovo, Centa,Sakule, Baranda...
P.S. U vreme kada sam se ja rodio TV je bila misaona imenica, da ne govorim o kompjuterima tako da nisam siguran da li sam pogodio pravo mesto za predstavljanje.
Comment
-
-
Svakog dana u svakom pogledu, sve više napredujemoDobrodošli
Radojice, evo lepog vremena taman za ustanak
Comment
-
-
Slobodan iz SU, vozim Yuga 1.1 EFI. Bio sam vec ovde registrovan pod nickom YUgisa EFI ali posto nisam mogao da pristupim, registrovao sam se pod novim nickomLegenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
Comment