Pozdrav svima,zovem se Darko iz Zemuna sam inace veliki sam zaludjenik za automobile,pogotovo styling.Za sada nemam auto ali smesi mi se Golf mk2(nadam se GTI).Inace auto snova mi je VW Corrado.
Pozdrav svima
Iako sam siguran da sam vec imao ovaj nick na ovom forumu dugo me nije bilo a verovatno je biolo nekih promena pa,eto mene opet posle duzeg vremena nadam se dosta cesce!Vozim 206,Yamahu Mayesty I Hyosung COMET 650,mada ce sve to ovog leta dobiti dosta manje paznje jer sam pre par dana dobio SINA !!!
Toliko od mene za sada pozdrav!!!
Sta da kazem ljudi, nije mi jasno kako do sad nisam naleteo na ovaj forum, mnogo toga sam propustio al da se nadoknaditi! Da, da ne zaboravim ono najvaznije-vosim OPEL Astru G, mazim je, pazim je i zovem Opelica ! Inace studiram elektrotehniku! Pozdrav svima!
Cao svima!
Ja sam Nebojsha, vozim Ladu Samaru 1.3 poznata u gradu kao Hypercube Treba joj malo osvezenja a nadam se da cu nesto nauciti od vas...pa da poradim na tome!
Slavko, Zagreb, 2 X 21 godinu, samozaposlen kod ja, Alfista tek 18 godina, Vozim Alfu, Alfu, Alfu, Alfu i Alfu. Trenutno 2 x Alfa 164 i 3 X Alfa Romeo Giulietta
Dan provodim uglavnom u Alfi. Dok ne dođem k sebi (doma)
Predsjednik kluba Alfa fanatika Alfa Romeo Croatia Classic Kluba - Zagreb, član Alfista od osnutka Alfista, i Alfista forever.
pozdrav svima ja sam Nikola iz Foce. trenutno ne vozim nista a doskora sam vozio fiat tipo 1.4b i golfa 2 gti. trenutno se opredjeljujem sta da kupim i visim na netu ubijajuci vrjeme!
Comment