pa evo ovako...kupio sam ovaj auto od lika koji ga je izmasakrirao,sam mi je priznao da ga za 2god nije vozio na pranje a kamoli u servis!Do sad sam mu zamenio: dihtung poklopca ventila,semering bregaste,akumulator,spone,sve filtere,zadnji brisač,španer,zupčasti kajiš,treba da mu zamenim i viljuške,da centriram trap,a auspuh mu se raspao-treba zameniti sve od katalizatora pa ka nazad...UFFF pojede mi tri plate...al jbg,1.6 injection Imam i dosta pitanja,kao prvo treba mi dobar Fordov mehaničar,limar i električar...drugo, jel ovaj model V ili IV jer se podaci ne slažu,auto je 91god. 77kw,preko 100konja,ne znam tačno koliko?
VELIKI POZDRAV SVIMA!
Pozdrav svim članovima ovog foruma i dobro došli svi budući članovi.
Javljam vam se iz Novog Sada. Vozim Opel Astru G, 2.0 DTI i već imam jedan konkretan problem pa se nadam da će mi neko od nas da pomogne. Naime, u kolima imam fabrički ugrađen navigacioni urađaj SIEMENS NCDR 1100 i naravno za njega nemam mape, ni za Evropu a kamoli za Srbiju il ostale bivše republike SFRJ.
Dal neko zna gde bih mogao nabaviti mape, ako uopšte postoje.
Hvala unapred i pozdrav još jednom!!!
Milan iz Nis-a, vozim Passat-a 1.8 iz 88godine(prvi B3) i ovde sam, naravno, jer imam problem sa istim, ali imam i dosta iskustva oko ovog automobila pa mozda mogu nekome i da pomognem
Ja sam Goran iz Beograda!
Veliki sam ljubitelj Honde i sa zadovoljstvom i potpunom sigurnoscu sam vozio Hondu Accord proteklo vreme.Pozdrav svim ljubiteljima Honde!
Zovem se Dragan iz Zajecara sam. I kako sam nov na ovom forumu verovatno cu malo cool-irati dok ne pohvatam konce, a onda eto i mene.
Inace od skora sam ponosni vlasnik SEAT Ibiza 1.4MPI koji za sada sluzi k'o svajcarski sat ali uvek se nadje po nesta sto bi moglo i malo bolje.
Pozdrav svima. Zovem se Goran i živim u Beogradu. Vlasnik sam Lancie Delta 1.9td pa vas molim da mi pošaljete adrese sajta gde mogu dobiti neke karakteristike za ovaj auto. Unapred hvala
Comment