Pozdravljam sve cannonbalce.novi sam član pa reko da vam se predstavim.drago mi je da negdje postoji klub alfista pošto ga u Bosni nema. nabavio sam noviju alfu romeo 145 motor 1,3 boxer pa imam jedan peoblem. povećana mi je potrošnja goriva i nakon servisa mi je rečeno da mi je otišla lambda sonda.može li mi ko reći gdje se može nabaviti i koja je cijena. ovo je moja zvjerčica
Mladen iz Ludnice Kovin. Trenutno vozim bicikl jer sam prodao Civica II '83, pre toga sam imao Accorda II '83 i Preludea II '83. Ako neko ima neku Hondu na prodaju neka javi uopšte ne mora da bude '83. godište.
pozdrav dobri ljudi.vec neko vreme sam tu ,ali sam sam bio dovoljno nekulturan da se ne predstavim.ja sam Sasa iz knjazevca.vozim cromu 2.0 16v.i zanima me sve u vezi automobila
Pozdrav svima, evo i mene kod vas.
Iz Sarajeva sam. Ovo ispod su 2 golfa 2-ce, crveni od prijatelja, plavi od mene. Forum je super, nevjerovatno je korsitan.
Pozdrav! Ja sam Kidi sa Novog beograda. Interesuje me sve u vezi Fiat-ovih vozila, narocito starijih modela. Vozim Fiat 127 mk1. Nadam se lepom druzenju.
pozdrav svima! ja sam Ivan,ili ti Laki,trenutno iz Jerkovica. inace zaludjenik za automobile ,ponosni vlasnik kadett suze i uglavnom " sam svoj" (tj njen) majstor! slike makine nemam pri sebi ali bice... u pitanju je kadett 1.8,91god,trenutno u dosta dobrom stanju,al bice u jos boljem samo da nadjem vremena
javascript:emoticon('')
Comment