Hvala ljudi, bas ste me obradovali sa lepim zeljama. Primetio sam da Marku voznja vec prija, jer kad smo izasli iz bolnice i krenuli autom ka kuci odmah je zaspao sto moze znaciti da mu prija i zvuk motora.
Nastavicemo sa produkcijom ali moram malo da ispostujem zenu, da se malo oporavi od svega a medicinskom osoblju smo obecali da se vidimo ponovo za dve godine sto govori o potrebnom vremenu. U Holandiji postoje cini mi se dve Srpske Pravoslavne crkve, jedna u Rotterdamu i jedna manja u Amsterdamu. Nismo jos osmislili gde i kad ali moguca je i varijanta da to odradimo i u Srbiji posto nemamo svoje krstenice ovde kod nas.
Marko ce sigurno biti upucen na automobile, mehaniku i tehniku uopste, samo dok malo proprica i poraste .
Ma svaka tebi cas @Dfast,sto si imao "mu#a" da prisustvujes porodjaju...
ja imam dvoje dece...,kad se prvo rodilo nisam ni bio ponudjen da prisustvujem (katastroficne Slobine godine ) ... a za drugo ja i hteo-nehteo (premisljao se) .. osoblje u bolnici reklo da bolje da ne prisustvujem ... desava se da Ocevi padaju u nesvest ili pocnu da panice..pa im je teze oko njih nego oko majke
tako da iz mog ugla...svaka cast...
mada neznam sta sam propustio ... pa mi to i ne smeta..
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Ko juce da je bilo kad sam ja svog bebca nosio iz porodilista... a evo, proslo 10 godina. I kad sad pogledam unazad to je najlepse sto mi se desilo u zivotu, da ga gledam kako raste.
PS Lepo je sto voli zvuk motora... jos samo pazi koju muziku pustas...
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment