Neka vam je ziv i zdrav i "the fast".
Dobio sam sina i ćerku!
Collapse
X
-
-
Nek je sa srecom! Cestitke
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Hvala ljudi, bas ste me obradovali sa lepim zeljama. Primetio sam da Marku voznja vec prija, jer kad smo izasli iz bolnice i krenuli autom ka kuci odmah je zaspao sto moze znaciti da mu prija i zvuk motora.
Nastavicemo sa produkcijom
ali moram malo da ispostujem zenu, da se malo oporavi od svega a medicinskom osoblju smo obecali da se vidimo ponovo za dve godine sto govori o potrebnom vremenu. U Holandiji postoje cini mi se dve Srpske Pravoslavne crkve, jedna u Rotterdamu i jedna manja u Amsterdamu. Nismo jos osmislili gde i kad ali moguca je i varijanta da to odradimo i u Srbiji posto nemamo svoje krstenice ovde kod nas.
Marko ce sigurno biti upucen na automobile, mehaniku i tehniku uopste, samo dok malo proprica i poraste
.
Comment
-
-
-
Ma svaka tebi cas @Dfast,sto si imao "mu#a" da prisustvujes porodjaju...
ja imam dvoje dece...,kad se prvo rodilo nisam ni bio ponudjen da prisustvujem (katastroficne Slobine godine ) ... a za drugo ja i hteo-nehteo (premisljao se) .. osoblje u bolnici reklo da bolje da ne prisustvujem ... desava se da Ocevi padaju u nesvest ili pocnu da panice..pa im je teze oko njih nego oko majke
tako da iz mog ugla...svaka cast...
mada neznam sta sam propustio ... pa mi to i ne smeta..
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Nek je ziv i zdrav!!!!
Ko juce da je bilo kad sam ja svog bebca nosio iz porodilista... a evo, proslo 10 godina. I kad sad pogledam unazad to je najlepse sto mi se desilo u zivotu, da ga gledam kako raste.
PS Lepo je sto voli zvuk motora... jos samo pazi koju muziku pustas...
Ko prvi devojci - sam u nju upada!
Comment
-
-
Nek je sa srecom dfast i tebi i njemu, a i gospodji naravno!!!! I da vodi dug i blagorodan zivot, uz zdravlje koje je uvek na prvom mestu!!!!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ovo mora da se CESTITA,
SVAKA CAST MAJSTORE
neka je ziv i zdravKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
S mali zakašnjenjem i ja se pridružujem čestitkam....
Mogu samo misliti kako je to lijep osjećaj!!!
Comment
-

Comment