Kako su klinci slatki dok su jos dundavi, tako plave oci
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
U petak 08, avgusta 2008 na dan otvaranja Olimpijskih igara dobili smo jos jednog clana porodice, Marinu.
Trebalo je to biti nekoliko dana kasnije po proracunu, ali posto OI pocinju htela je to da isprati od pocetka .
Evo i par slikica. Ziveli!
Hvala na cestitkama ljudi, sta da vam kazem bilo je pitanje momenta. Posle prvog deteta mama je povratila liniju, dovela se u formu, i jednom prilikom slusam na poslu neke koleginice kako pricaju da kako vreme prolazi zenama je sve teze da se odluce na ponovnu trudnocu, da ponovo prolaze kroz sve to, porodjaj, dojenje... pa rekoh da uzmem stvar u svoje ruke dok je sve to sveze . Negde posle nove godine dobio sam tester trudnoce u glavu ali isplatilo se, Marina je preslatka, za sada mirna i tiha, odmah je prihvatila dojenje, sve ide rutinski jer smo svezi, nema panike, niti sta sad i kako sad. Sam porodjaj, bio sam opet na licu mesta je bio laksi i brzi, sve je bilo gotovo u tri poteza ili kako kazu u tri kontrakcije, u 7h ujutru smo bili u bolnici u 7:25h Marina se rodila. Ako pitate zene, retko kad su spremne, a uglavnom jesu, tako da...
Mogli bi samo u naslov teme da dodamo " i cerku" . Mislim da neko od admina moze to da promeni.
Comment