Upravo kako Duke rece, u pocetku je to tako, navikavas se na njega i on na tebe, sve bebe placu i uopste ne znaci da su grcevi u stomaku. Ne mozes gaa parkirati i reci mu da spava ili odmara, jednostavno moras ga nosati i ljuljuskati i vrmenom sve to legne kako treba. Meni su prvih mesec dana bili burni dok se nismo i ja i draga navikli, dva puta u toku noci se hrani i presvlaci. Ja sam posle prve nedelje presao na par noci u dnevnu sobu da se naspavam. Ali sve to brzo prolazi, malisa uci brzinom svetlosti, i kada da ustaje i kako da se zali kad nesto nije kako treba. Ali najlepse je kad ga podignes i krenes da mu tepas a on se onako lepo osmehne. Nema vece nagrade od toga.
Nasem Marku osim mleka dajemo i caj od kamilice, kazu mleko je hrana i pored toga mu treba i tecnosti. Caj se pokazao bolji od prokuvane vode koju bas i nece nesto da pije.
Poljubi Marka, pricaj mu i smesi se i sve te sitnice ce proci.
Nasem Marku osim mleka dajemo i caj od kamilice, kazu mleko je hrana i pored toga mu treba i tecnosti. Caj se pokazao bolji od prokuvane vode koju bas i nece nesto da pije.
Poljubi Marka, pricaj mu i smesi se i sve te sitnice ce proci.
Comment