Sto se grceva tice, moja mala ima 13 dana i vec 7 dana imamo grceve...
Malo rano, ali desava se...
Kupio sam Senjacki caj, uzima se u drzavnoj apoteci preko puta sajma i smesno kosta. 3-4 puta dnevno po 4-6 malih kasicica i smanjili smo grceve u pola. Sad su skoro podnosljivi...
A pomaze i kad se beba malo stegne pelenom oko struka i polozi na stomak, pa se malo masira rukom stomacic i dobro se pri tom pokrije beba da se dobro ugreje... Sve to je dovelo do redukcije grceva za polovinu. Kako je bilo, hteo sam da umrem koliko je bebu bolelo, sad onako podnosim, sto je velik napredak...
Svakako da nema frizuru na tatu
A i bilo bi joj bolje da je na majku... tata ume da bude problematican... Mama je pametna i razlozna, prosto se pitam kako li se zeznula i udala se za mene ?!
Sto se grceva tice, moja mala ima 13 dana i vec 7 dana imamo grceve...
Malo rano, ali desava se...
Ne, uopšte nije rano, to je u tom periodu najnormalnija pojava!
Originally posted by prolupator
Kupio sam Senjacki caj, uzima se u drzavnoj apoteci preko puta sajma i smesno kosta. 3-4 puta dnevno po 4-6 malih kasicica i smanjili smo grceve u pola. Sad su skoro podnosljivi...
Bolje da ste kupili pravi namenski čaj za bebe s tim problemom tipa NurseBaby a ako beba nije isključivo dojena, pomaže Comformil Milupin, dohrana, za bebe sa grčevima i kolikama.
Originally posted by prolupator
A pomaze i kad se beba malo stegne pelenom oko struka i polozi na stomak, pa se malo masira rukom stomacic i dobro se pri tom pokrije beba da se dobro ugreje... Sve to je dovelo do redukcije grceva za polovinu. Kako je bilo, hteo sam da umrem koliko je bebu bolelo, sad onako podnosim, sto je velik napredak...
Ovo je super ali samo ako se znaju pravi pokreti, jer ukoliko se masira u suprotnom pravcu, samo napraviš još više problema iako bebac izgleda kao da mu je lakše... Pelena ugrejana na stomačić SAMO ukoliko je bebcu već otpao i zarastao pupak, NIKAKO ako nije!
Bolje da ste kupili pravi namenski čaj za bebe s tim problemom tipa NurseBaby a ako beba nije isključivo dojena, pomaže Comformil Milupin, dohrana, za bebe sa grčevima i kolikama.
Hvala, zena se informisala najstrasnije. Ja i ne toliko, sad ucim uz nju...
Inace, Senjacki caj i jeste caj za bebe, to mu je ime, samo ga zovu Senjacki
Za ostalo moja draga vec jako dobro zna, ali je lepo dobiti potvrdu naucenog i isprobanog
Comment