ne mogu da posaljem pp (ili ne umem)...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: ne mogu da posaljem pp (ili ne umem)...

Pa sad, jedino mogu stvarno da poradim na onoj crvenoj pesnici iz ekrana. Postoji pravilnik, postoji neko uputstvo, postoje neposredna pravila na bitinm forumima, istaknuta gore da se vide, postoji i ovaj deo sa jasno naznačenom tematikom u naslovu.
    Predlažem oftamologa, možda on pomogne.

Što se tiče sujete i ostalog, to uvek poteže neko kome je to bitna stavka. Lepo objasnim da postoji mogućnost da se može otvoriti svoj folder, prepraviti taj koji hoćeš a šta dobijem na to "druže u pravu si" pa normalno da jesam, ovde je uradjeno toliko toga na zahtev ili bez zahteva da opet ne liči na PhpBB bord iako smo se zakleli da to nećemo raditi, jednostavno smo bolesni i šta da se radi.

Za sujetu jednom za svagda i za sve.
    Sujeta ON
    Ja nisam IT stručnjak, ja sam kvalifikovani automehaničar. Mnogi IT stručnjaći su piškili u prašinu i pravili topove od blata kad sam kupio drugi spektrum, prvi je imao Sinklair, kad sam kupio prvi Linux u ovoj državi a juniksovci se smejali, kad sam imao umreženih 6 računara sa Linux, Novel i OS/2 serverima i radial tri modema na jednoj mašini i sve to podešavao i izmišljao svašta, kad je moj BBS jedini imao mail pristup celom svetu sem fakulteta a Braća Karić nisu znali šta je interent a ne Eunet i jedini imao Web server sem fakulteta naravno. Imam i danas bazu od 3500 članova koji su plaćali preplatu na sve to. Kao takav znam da razlikujem neke pojmove kao web mail, mail klijent i ostale andrmolje i znam da to nema veze sa pitanjem, i znam da bord ne pravi admin, moderator a ni vlasnik, dobiješ ga gotovog sa prevodom koji posle prperapvljaš ako ti se ne svidja (i ako znaš). U mom poslu kojim se bavim zna me cela evropa i svugde smo cenjeni kao stučnjaci, sa par intervuja raznim novinama i par odbijenih emisija za snimanje jer me ne zanima i meltretira me. Ovo radim iz hobija a možda jednog dana i za pare. Onda ću svima govoriti i pisati Vi i svaki razuman zahtev će biti smesta uradjen.
    Sujeta off
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Originally posted by space2703
      Ok, ja sam onda veorvatno pogresio profesiju i eto saznajem kako je outbox dobio novu istorijsku ulogu
      Pa vidi, šta da ti kažem, ako si potrošio par sati na tu glavolomku oko outboxa, mogu sam oda potvrdim tvoju konstataciju.
      Mislim pisano je o tome, ne znam zašto trošiti par sati pored krštenog naslova foruma i pretraživača foruma.

https.autogas.rs

Comment

• space2703
        CBC Član
        • 12.05.2008
        • 18
        • Zrenjanin, Srbija

Ok, odrubi mi glavu, ponizi me svojom svestranošću, uništi me crvenom pesnicom, takvu reakciju sam i očekivao. Razlog zašto sam uleteo u ovu glupu raspravu je taj da sam u prvom minutu traženja pomoći u temi "pomoć oko korišćenja foruma" video poslednji (najsvežiji) post koji glasi "ne mogu da pošaljem pp" i rešio da se pridružim rekao bih značajnom broju korisnika koji se čude prevodu tog foldera da bi možda definisali predlog za promenu istog.

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

Da probam da smirim strasti, ako si živeo u doba modema, onda verovatno znaš da se svaka napisana poruka prvo stavi u outbox, pa tek kad uspostaviš vezu i kad je server preuzme, onda se onda prebaci u sent items, ako pogledaš lokalnu isporuku neki sistemi kao na primer Sezam i danas imaju sličan sistem kao ovde na forumu piše "korisnik sezama nije preuzeo poruku" sve dok je ne pročita... uopstalom ovo nije email, nego lokalne privatne poruke.

Šta bi za tebe bio pravilan prevod, a da nije opisna rečenica od 7 reči, da prepravljam phpbb-ov pp sistem koji je takav oduvek, za to nema potrebe, ni vremena, ni živaca.

btw, nismo mi prevodili, obo je phpbb-ov zvanični prevodilac radio.
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by space2703
            Ok, odrubi mi glavu, ponizi me svojom svestranošću, uništi me crvenom pesnicom, takvu reakciju sam i očekivao. Razlog zašto sam uleteo u ovu glupu raspravu je taj da sam u prvom minutu traženja pomoći u temi "pomoć oko korišćenja foruma" video poslednji (najsvežiji) post koji glasi "ne mogu da pošaljem pp" i rešio da se pridružim rekao bih značajnom broju korisnika koji se čude prevodu tog foldera da bi možda definisali predlog za promenu istog.
            Nema potrebe za odrubljivanjem glave, ovo je Evropa. Samo, ako vi imate pravo i potrebu da delite epitete i karakterišete lične osobine, ne vidim zašto ja ne bih sebi uzeo isto pravo. Na svaku kulturnu i smislenu poruku ću isto tako odgovoriti, na svaku drugačiju, zavisi od trenutnog stanja živaca...

Zaboravih da dodam, crvena pesnica ne ubija, samo da čvrkne u nos tadi obraćanja pažnje, to je san snova svako admina ali je mala proizvodnja i neće niko da napravi

https.autogas.rs

Comment

• space2703
              CBC Član
              • 12.05.2008
              • 18
              • Zrenjanin, Srbija

Originally posted by uglavnom_bezopasni
              Da probam da smirim strasti, ako si živeo u doba modema, onda verovatno znaš da se svaka napisana poruka prvo stavi u outbox, pa tek kad uspostaviš vezu i kad je server preuzme, onda se onda prebaci u sent items, ako pogledaš lokalnu isporuku neki sistemi kao na primer Sezam i danas imaju sličan sistem kao ovde na forumu piše "korisnik sezama nije preuzeo poruku" sve dok je ne pročita... uopstalom ovo nije email, nego lokalne privatne poruke.

Šta bi za tebe bio pravilan prevod, a da nije opisna rečenica od 7 reči, da prepravljam phpbb-ov pp sistem koji je takav oduvek, za to nema potrebe, ni vremena, ni živaca.

btw, nismo mi prevodili, obo je phpbb-ov zvanični prevodilac radio.
              "Za slanje" bih nazvao "Poslato"

Slažem se da je teško prevesti onaj drugi folder ("poslato") a da se ne koristi više reči. Nešto poput, "dostavljeno", "isporučeno", možda.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by Dora
                Porediti PP sa mailom ili analogijom web maila nije primereno kad je forum u pitanju i nije nikakvo ubedjivanje da to baš tako treba, to je jednostavno tako. Kontrolni korisnički panel-> privatne poruke-> izmeni opcije-> pa napraviš folder kakav želiš ili promeniš postojećem ime.

https.autogas.rs

Comment

• deki-ascona
                  Bio nam je drug! RIP
                  • 10.04.2007
                  • 2118
                  • NI , Trosharina

Stvarno nema veze kako se sta zove. Vazno je da radi. A definitivno radi. Cak nalazim da je korisno to sto kad nesto izadje iz foldera za smestaj, uvek sigurno znam da je procitano, kao sto je vazno i obrnuto, tj. uvek znam kad poruka nije procitana.

Odkad sam naucio kako se koristi, meni odgovara. Na kraju krajeva, i u oper.sistemima ima masa svakakvih ******stih besmislenih reci, pa opet svi znamo sta je sta i opet sve koristimo normalno.

Sreca sto ja ne pisem ovaj sofver, inace bi se folder za slanje zvao polupansion
                  Originally posted by Valent Vudriga
                  ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                  Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Da ne bi bilo pitanja, pravilno bi se zvalo "Folder za slanje poruka a koje stoje tu dok ih primalac ne preuzme" što je malo dugačko. Iz zezanja sam taj folder kod mene nazvao polupansion

https.autogas.rs

Comment

• Next
                      CBC Član
                      • 11.12.2006
                      • 48
                      • Beograd

Forum je u globalu skockan za 10ku, medjutim i ja sam izgubio dva puta po pola sata nervirajuci se zasto poruka "nece da ode"...
                      Na PP sam pisao poslednji put pre godinu ipo-dve, ne secam se, ali nije ovako funkcionisalo. Sve u svemu, kada sam pronasao ovaj topic, laknulo mi je .
                      Samo zbunjuje naziv, funkcija je korisna skroz.
                      Ulice su brze pa smo i mi brzi...

Comment

• dicabra
                        CBC Član
                        • 15.06.2010
                        • 13
                        • Novi Beograd

Jedva sam pronašao topic....
                        Ako u medjuvremenu (dok primalac ne pročita pp) istu obrišemo iz tog ''za slanje'' foldera, dali je ona vidljiva primaocu (nakon brisanja) ?
                        Tko leti vrijedi

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

Jeste, ali ne i sadrzaj poruke. Tako da, sta god da si napisao, nisam video, imam samo obavestenje da si nesto pisao.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• WEST 014
                            CBC Senator XXL
                            • 17.08.2010
                            • 862
                            • Valjevo
                            • Audi A4

Da ne otvaram novu temu, cisto me zanima, na primer kad udjem u nove postove i pise ime zadnjeg koji je pisao nesto u toj temi, a na kraju nema od tog clana ni traga ni glasa.. Sigurno znate na sta mislim. Jel to neka greska ili je taj jeretisao pa obrisano?
                            EDIT: Ako uprava obrise ovu poruku a vidim da sam ja zadnji pisao, shvaticu to kao odgovor

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

to sto ne vidis taj poslednji post, znaci da sam ga ja video pre tebe i da nije bio primeren iz nekog razloga.
                              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• WEST 014
                                CBC Senator XXL
                                • 17.08.2010
                                • 862
                                • Valjevo
                                • Audi A4

Ok, hvala na odgovoru, zanimalo me cisto onako da znam da li je sa forumom sve u redu i da slucajno ne brlja. pozz

Comment

Working...
                                X