Pokrenuo sam ovu temu u cilju da se malo opustimo i shvatimo neka pisana ili nepisana pravila. Tema nema za cilj da nekog ocrni ili proziva, za to su zadužene druge metode. Svako ko se nadje ovde ne treba da bude povredjen ili iznenadjen, svi smo ljudi. Biće samo primer za buduće a svi polako dodjemo na pravu meru što se tiče pisanja potrebnih i nepotrebnih poruka.
Tema o oduzetim vozilima
Odgovor
Moj odgvor.
Svrha teme je pomoć oko oduzetih vozila, prilično je praćena i tugaljiva za sve koji su se našli u toj temi zato što su morali, mi koji samo čitamo možemo da saosećamo ili ne. Poslednjih dana je bilo dosta brisanja nepotrebnih komentara iz te teme .
Jedna ili više obrisanih poruka nije razlog da se neko vredja ili odustaje od konstruktivnog pisanja.
Tema o oduzetim vozilima
Ova poruka je bila obrisana od Moderator u 29 Okt 2009 23:17.
Razlog: nista korisno
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: DAEWU
Naslovu: Re: Pomoć oko oduzetih vozila
Ja sam ubijen
imamo li mi neke sanse ili ne?
Razlog: nista korisno
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: DAEWU
Naslovu: Re: Pomoć oko oduzetih vozila
Ja sam ubijen

Re: Pomoć oko oduzetih vozila
DAEWU Juče, 17:28
Sad pisite sami,necu vam smetati.
DAEWU Juče, 17:28
Sad pisite sami,necu vam smetati.
Svrha teme je pomoć oko oduzetih vozila, prilično je praćena i tugaljiva za sve koji su se našli u toj temi zato što su morali, mi koji samo čitamo možemo da saosećamo ili ne. Poslednjih dana je bilo dosta brisanja nepotrebnih komentara iz te teme .
Jedna ili više obrisanih poruka nije razlog da se neko vredja ili odustaje od konstruktivnog pisanja.
Comment