Kako ne treba....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Kako ne treba....

Pokrenuo sam ovu temu u cilju da se malo opustimo i shvatimo neka pisana ili nepisana pravila. Tema nema za cilj da nekog ocrni ili proziva, za to su zadužene druge metode. Svako ko se nadje ovde ne treba da bude povredjen ili iznenadjen, svi smo ljudi. Biće samo primer za buduće a svi polako dodjemo na pravu meru što se tiče pisanja potrebnih i nepotrebnih poruka.

Tema o oduzetim vozilima

Ova poruka je bila obrisana od Moderator u 29 Okt 2009 23:17.
    Razlog: nista korisno

--------------------------------------------------------------------------------
    Autor: DAEWU
    Naslovu: Re: Pomoć oko oduzetih vozila
    Ja sam ubijen imamo li mi neke sanse ili ne?
    Odgovor

Re: Pomoć oko oduzetih vozila
    DAEWU Juče, 17:28

Sad pisite sami,necu vam smetati.
    Moj odgvor.

Svrha teme je pomoć oko oduzetih vozila, prilično je praćena i tugaljiva za sve koji su se našli u toj temi zato što su morali, mi koji samo čitamo možemo da saosećamo ili ne. Poslednjih dana je bilo dosta brisanja nepotrebnih komentara iz te teme .
    Jedna ili više obrisanih poruka nije razlog da se neko vredja ili odustaje od konstruktivnog pisanja.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Re: Kako ne treba....

Mislim da bi trebalo više komentara pa i celih postova da se briše! Prijavio sam više postova u toj temi, jer su štetni zbog pogrešnog tumačenja zakonskih odredaba u postupku oduzimanja vozila, čime se dovode u zabludu, u najmanju ruku nedoumicu, kako zakon kaže "neupućene" strane u postupku. Moderator nije reagovao i nisam bio ni na koji način pogođen, jer to je njegovo diskreciono pravo, a možda nije ni primetio moju prijavu. Isto sam reagovao na brisanje mojih postova na bazi reciprociteta, iako nije bilo razloga za brisanje. Te postove, ako imaju značaja, ponovim u nešto izmenjenoj formi. Izbacim nebitno, a ostavim najbitnije. Trudim se, da iznesem u sažetoj formi moja mišljenja i predloge, ali je nekada to nemoguće, jer to zahteva značaj teme, odnosno pitanja koje obrađujem.

Sam sam izbrisao nekoliko mojih postova, ne zbog toga što nisu u redu, nego što sam uvideo da su već prevaziđeni, anahroni i postali nebitni zbog novih informacija, ili se više puta ponavljaju.

I na kraju: mislim da sam promašio temu, jer pišem kako bi trebalo!

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Na tom forumu postoji moderator, vidljivo, koji je zadužen za taj deo (sad je postavljeno) a u najkraćem roku će biti i na celom forumu tako pa se njima treba obratiti u slučaju nesporazuma.

Idemo dalje, ovo je samo primer i nećemo o tome više do sledećeg primera. Ima teme koje su tome namenjene.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

viewtopic.php?f=326&t=45673&p=716982#p716982

član pita uopšteno pitanje na koje se može dati milion odgovora i nijedan ne mora biti pravi. Dobije potpitanje (uraditi prostu dijagnostiku) koje sužava tih milion odgovora na par razumnih na šta on opet odgovara pitanjem "da li problem rešava skidanje lambda sonde" . Nemamo pojma ni u čemu je problem a kamoli da l iga to rešava. Pogotovo što skidanje lambda sonde ništa ne rešava, naprotiv, pogoršava stvar.

Tema postavljena bez ikavih parametara a opis problem štur.

https.autogas.rs

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Ponovo imam problema opisanih u temi: toplotni i drugi udari na računar, posebno u radu na ovom forumu!

Tema je zaključana, a ja sam "popio" opomenu, zbog učinjenog prekršaja!? To me ne brine (mnogo), već druga dešavanja:

Prelazim iz jedne teme na drugu i javlja mi se, da nisam ovlašten, iako sam uredno ulogovan. Sledeći put, sve teme zaključane. Brišu mi se neke poruke, koje sam u toku editovanja napustio i nisam postavio, jer sam shvatio, da nema svrhe da to uradim. O brisanju dobijam obaveštenje, da je to automatski urađeno.

Danas, iz ničega (apsolutno), jer nakon start up, "iskače" mi stranica renault laguna, a nisam bio ni ulogovan, jer sam bio na računu drugog korisnika (admin.)

Brine me, jer u pomenutoj transakciji, podaci nisu enkriptovani, ni broj računa, ni sigurnosni kod. Upravo, to je bio osnovni razlog prvog javljanja, da vidim ima li još neko takvih problema, ali su me moderatori, dočekali na nož. Da napomenem, nije zabrinjavajuće, jer nikad, na tom deviznom računu, ne držim više od 200 e i 200$.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

AJde polako da te razumemo...
            kad su ti sve teme zaključane znači da si odlogovan, izgubio si konekciju iz nekog razloga. ostalo nemam pojma o čemu se radi, računi i ostalo...
            Kad imaš problem sa forumom, digneš pogled i vidiš gore da li piše Dobrodošli: Franjo ili piše ulogujte se....

https.autogas.rs

Comment

• Franjo
              Banovan
              • 14.08.2009
              • 2831
              • Inđija - Beograd
              • Renault megan II res

U pravu si Maestro! Paranoja sa razlogom. Samo sam hteo, da vidim, ima li jos neko slicnih problema. Radim u open SUSE Firefox, pa izgubih kvacice!
              Hvala na pomoci!

P.S. Brisu li se prekrsaji iz evidencije, nakon izvesnog vremena? Bolje da cutim!?
              Last edited by Franjo; 19.07.2011, 08:54.

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

da i da.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Franjo
                  Banovan
                  • 14.08.2009
                  • 2831
                  • Inđija - Beograd
                  • Renault megan II res

Hvala, na brzom odgovoru!

Comment

• Franjo
                    Banovan
                    • 14.08.2009
                    • 2831
                    • Inđija - Beograd
                    • Renault megan II res

U poslednje vreme, učestala je pojava, moglo bi se reči, uobičajena praksa, uglavnom novijih članova, da ponavljaju ceo prethodni post - na što su svojevremeno admini skretali pažnju!
                    Druga je stvar, ako se radi o diskontinuitetu - odgovoru na neki raniji post, pa je potrebno naznačiti o kojem pitanju se radi. Ali i tu treba izdvojiti, samo deo, na koji se daje odgovor, a ostatak, ili nebitne činjenice - izbrisati!
                    Izvinjavam se adminima, što se mešam u njihovu nadležnost! Ali, ili nisu zapazili, ili im je dosadilo, da ponavljaju - upozorenja. Ako je, ovo moje pisanije suvišno - brisati!

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

suvisno je.

nisam zapazio.

dosadilo mi je.

sve gore navedeno.
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                      X