Već neko vreme, poruke se prikazuju po EET, umesto CET, gde Srbija pripada. Razlog?
Vreme poruke
Collapse
X
-
Pojasni?
Vreme pisanja tvoje poruke mi se prikazuje kao 23:16 ..
-
-
Vreme pisanja moje poruke se prikazuje kao 23:50 što je tačno, nije mi jasno šta pitaš, pojasni.
Comment
-
-
Pita sto si mu dirao opdesavanja ma mjegovom personalnom nuklearnom racunaluYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Originally posted by Chubbs View PostPita sto si mu dirao opdesavanja ma mjegovom personalnom nuklearnom racunalu
A, kome je dosadno i do zahebancije sa hebenim njofrom, vidi se:
Comment
-
-
Nisi u toku događanja! Još u toku pisanja poruke, izvršena je ispravka, pa sam pokušao, da izbrišem poruku, ali sam onemogućen: isključena opcija brisanja.
Btw. prikazani postovi, izrezani su pre sat vremena! Očito, neko me *** XXX!
Jasno mi je, pa završavam!
Comment
-
-
a pa nema pisi brisi. Sve da se vidi.
elem, mislim da dora ne govori istinu jer je u postu napisao 23:50 a lepo se vidi vreme posta 23:51 sto po atomskom casovniku nikako nije atomski.
i pored toga, onemogucio je franju.
ja mislim da je posredi zavera.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Franjo moj jedini, sve na ovom ebenom forumu zavisi od tačnosti vremena toliko da se ja upuštam u štelbanje Linuxa kad nema ko drugi, svi cronjobovi i ostale avtamacke andrmolje ( a ima ih pola tone) rade po dogovorenom časovniku. Kad se ne slaže zadato i realno vreme nastaje kurcšlus i veoma jako i mnogo a eventualno i intenzivno pazim na to.
Da si bio u pravu ja bih ti zahvalio na dobroj opasci ali nisi, Ima dva načina da ti ne vidiš vreme poruke kako treba, jedan je da neko čačka tvoj komp i promeni ti taj atomski satić a drugo je da na forumu izabereš drugu zonu a ne tvoju.
U oba slučaja to moramo raditi ti ili ja, Ja nisam stoposto
Očigledno ti i Banekg a i hiljade drugih ne vidite isto vreme, vidi se sa slike. Sad ili tih hiljade ili ti jedan, neko greši
Comment
-
-
pocelo je zataskavanje.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
-
zao mi je franjo, sam si u ovom problemu. Alergican sam na metke.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
cuj dve, ima da bude kao hidra kad ja zavrsim.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
Comment