Predlozi, kritike, pohvale u vezi sa novim forumom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Predlozi. kritike, pohvale u vezi novog foruma

organizujem protest zbog uvodjenja novih boja na trgu jednog dana!!! Naziv demonstracija je VRATI TE NAM BOJU
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• dacha
      CBC Senator XXL
      • 23.06.2007
      • 356
      • Beograd, NBG
      • Xsara II 2.0i

meni je odlicno legla ova siva varijanta, samo napred forum sada deluje modernije i ozbiljnije
      The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• cvrle
        CBC Senator XXL
        • 11.06.2006
        • 1008
        • Beograd,Banovo brdo

Ajde i nekako progutah ovu sivu varijantu, ona kaki je nekako "igrala se deca".

Uradite nesto sa potpisima clanova, preveliki su u odnosu na ono sto se pise, dal je samo font u pitanju ili sta vec nemam pojma, ali mi prvo upadaju u oci potpisi pa onda tekst i prica. Mislim da je potpis manje vazniji od teme u kojoj se pise pa prema tome mu i treba dodeliti manji prostor i manji font recimo.
        Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• madic
          CBC Senator XXL
          • 07.10.2007
          • 844
          • Beograd

Meni je mnogo lepše sa ovim novim temama.
          Pre sam imao osećaj kao da sam u windowsu 2000.

Comment

• Manfred
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2007
            • 905
            • Beograd

mislim da je bolje da prvo stoji nick pa onda avatar, a ne ovako...

i mislim da je mnogo postora odvojeno za avatar...

Comment

• madic
              CBC Senator XXL
              • 07.10.2007
              • 844
              • Beograd

Nije mnogo prostora za avatar nego je sve ostalo smanjeno pa je sad nekako došao do izražaja.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by Uzelac
                Pretrpali ste ga.

Sa sitnim fontom i toliko stvari na glavnom ekranu, ne znas vise gde da gledas.
                Gore u desnom ćošku ima slovo A, povećaj font.

Što se tiče potpisa i avatara, ja bih to najradije ukinuo ali će me neko obesiti. koliko god da se i na bilo koji način ograniči, uvek će neko izmisliti toplu vodu i rupu na saksiji.
                Jednostano ljudima je bitnije šta piše u potpisu nego šta napišu u poruci. Pogledajte samo ovu stranu.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• NED
                  CBC Veteran
                  • 02.11.2008
                  • 149
                  • Kragujevac

Ljudi, ovo je ODLICNO, preglednije, manje utrpano, ma sasvim OK!!!

Comment

• Car
                    CBC Senator XXL
                    • 07.07.2005
                    • 900
                    • Beograd

Ja nikako da se naviknem na novi izgled.
                    Kapiram da je forum sad bolji sam po sebi, nova verzija i te fore, ali bas mi je ruzan i nepregledan.
                    Neko je vec pomenuo, ali da napisem i ja, postovi nisu najsrecnije vizuelno odvojeni, kako jedni od drugih, tako i od samih potpisa/avatara itd. A i cini mi se da ima previse boja, od zute, crvene, raznih nijansi sive, plave... Ovo vazi za sivu verziju, brown mi se tek ne dopada.

Inace podrzavam svaki pomak napred, pa tako i noviju verziju softvera. Sve pohvale na ulozenom radu i vremenu!

Comment

• Arsa
                      CBC Senator XXL
                      • 25.09.2007
                      • 345
                      • Nis
                      • MBw210, BMW e32

Ja sam se jedva snasao sa "nove teme" trebalo bi da bude gore pored "pogledajte vase postove", nekako mi je logicnije!

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

Par sitnica, mislim da bi trebalo na neki nacin uokviriti-odvojiti lepljive teme jer je ovako preglednost uzasna( isto vazi i za potpise). I na kraju, vratite plavu temu foruma od ranije, ova postojeca je .......

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Nije predvidjeno da se posebno odvajaju lepljive teme što i meni smeta a da bi to preradili treba praviti svašta, zato će se većinom ukinuti tamo gde ih ima previše a ima ih...
                          Plava boja teško da će se vratiti jer se "umetnik" potrudio da od skina koji je preko cele strane napravi uzanu verziju tako da je unakazio totalno i opet bi se morala praviti odpočetka.
                          Svi vi koji bacate peglu, morate shvatiti da ovo nije sajt nego forum i da se to ne pravi po želji slušalaca nego se uzme šta ima ponudjeno. Od svih boja ovo je najneutralnije, jedna siva za konzerve i druga braon za one druge.

Isto tako morate shvatiti da je velik problem ako ima više skinova i što je forum veći taj problem je sve izraženiji. Tako da plavog ne verujem da će biti a o bojama možemo raspravljati do sutra, nekima će se svidjati ova braon, nekima ono morbidno crno, nekima roze za devojčice itd...

Pream tome ako imate neke zamerke na sam izgled ovoga u tehničkom smislu ima greška tamo, ovo bi možda moglo ovamo, napred. Ovo vratite, neće moći tako da to nevredi tražiti. Juče sam pokušavao da nadjem neki veći forum na silveru ili prosilveru i nije mi baš išlo od ruke.

https.autogas.rs

Comment

• zvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 01.11.2005
                            • 961
                            • Beograd, Batajnica
                            • Golf 4

Sviđa mi se ova siva verzija.

Većina se buni za nove poruke da li može da se namesti da link sa novim temama bude bold ili neka druga boja da bude upadljiviji
                            “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• DovlaK
                              CBC Senator XXL
                              • 24.07.2008
                              • 560
                              • Beograd

Originally posted by DovlaK
                              Ne znam da li je bilo diskusije na ovu temu (nisam čitao ceo topik ), ali ne bi bilo loše uvesti multi-quote sistem. Nepraktično je malo citirati svaki post posebno ukoliko se želi citirati više komentara

I da... naslov ovog topika - Predlozi, kritike i pohvale u vezi SA novim forumom
                              Ovo bih samo ponovio pošto nije bilo odgovora, a smatram vrlo korisnim (deo koji se odnosu na multi-quote sistem).

Dodao bih još nešto. Moram istaći da sam primetio da ste prelaskom na novu verziju foruma sebi naneli veliku štetu jer ste (verovatno, a možda i niste) prevideli promenu putanja koje donosi nova verzija softvera i sada se recimo dešava da linkovi ka ovom forumu, koji su okačeni svuda po internetu, zapravo ne rade tj. ne vode ni prema jednoj temi. Na linkove ka ovom forumu sam nailazio na mnogim mestima (drugi forumi, sajtovi itd) i prosto prava je šteta što je načinjen ovakav previd.

Na ovaj problem bih posebno skrenuo pažnju klubovima (OPCS, Mazda, French i dr. ) kod kojih sam primetio da na svojim sajtovima imaju linkove ka ovom forumu, da isti sada mahom ne rade, ili pak ne vode na onu stranicu na koju bi trebalo
                              Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Pa sad, ima dosta stvari kod ovoga što se previdi ili ide neplaniranim tokom ali se ne zakopčavamo na ledja. Normalno da smo to predvideli i da smo odmah radili na tom problemu, Google je dobio novi index i radi na tome, neki dan mu je falilo ok 64.000 strana danas ne znam koliko, ali manje. U svakom slučaju znatno manje od preko 200.000 strana koje su mu falile prvi dan. Što se tiče drugih foruma ili bilo koga, tu već ne možemo uraditi ništa, jer to mora uraditi onaj ko održava forum ili sajt.

Za multikvot ne verujem da će se uvoditi obzirom da sam ograničio tri kvota po jednoj poruci a ako se piše različitim osobama uvek se može navesti
                                @Ime pa dole iskopiraš šta želiš a ako baš treba da izgleda kako treba, gore stoji dugme Quote koje kad se klikne postavlja kursr tačno izmedju i samo ide CTRL +V. Za razliku od stare verzije gde je to bilo kad se klikne on stavi na kraj poruke, bez obzira na mesto kursora pa se onda piše pa opet na Quote za kraj pa onda sve kopiraj tamo gde želiš.
                                Isto kao što sad radi youtube i ostalo ali to slabo ko koristi, ka o i mnoge druge prednosti ovog softvera.

od Arsa u Danas, 01:01

Ja sam se jedva snasao sa "nove teme" trebalo bi da bude gore pored "pogledajte vase postove", nekako mi je logicnije!
                                Imaš je i u meniju desno uvek prisutnu i uvek prvu na listi.

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X