Sugestije za poboljšanje foruma, deo drugi.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Sugestije za poboljšanje foruma, deo drugi.

3. Želeo bih da da mogu da stavim neke teme na "ignore", uh, to bih jako zeleo (mozda bih i neke clanove stavio na "ignore" ali znam da onda teme ponekad izgledaju cudno bez njihovih postova pa nije bas prakticno i zbunjuje) (ili to vec postoji?)
    Postoji, pogledaj svoja podešavanja, može svašta.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Originally posted by aivan
      2. Ne svidja mi se sto ponekad ima clanova koji nedvosmisleno daju odredjene dijagnoze, veoma samouvereno, iako imam osecaj da ne bi smeli tolko "sigurni" da budu, najvise zbog stete koju mogu naneti dobronamernom clanu koji ce ih poslusati i uraditi to sto predlazu (cesto pogresno). Inicijalno je tesko ustanovit ko stvarno zna o cemu prica ... za dosta njih se kasnije otkrije da su dileje ali steta vec moze da bude ucinjena. Igrom slucaja, mozda, cesto se desi da su ti clanovi nekakvi majstori (dal samozvani, dal obrazovani, dal su radili kao kalfe nekad i negde ... to ne znamo, a bilo bi lepo da znamo).
      Ovo nam je prioritet. Trudimo se da pratimo sve tehnicke teme i brisemo i ispravljamo gde je moguce. Retko se desava kao sto kazes da dilea da neki savet iz koga moze nesto da izadje na lose ali naravno ponekada se i to provuce u nekim temama koje slabo pratimo ili koje nisu tehnicke nego u automobilima clanova pa tema skrene na tehnicku diskusiju i sl.
      Sa stazom na forumu korisnici nauce kome da veruju a kome ne s'toga nismo davali svakom majstoru cinove u imenu.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Da napravite mobilnu verziju konačno.
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by peaveeus
          2. Ponekad se desi da se neka tema zakljuca malo "prestrogo" , ali opet to je moje vidjenje, tako da mozda nisam u pravu.
          Iskren da budem, malo me je strah da postavim temu sa nekim stvarima koje me interesuju a ticu se tuninga, ili o stvarima koje sam uradio sa kolima a ticu se iste teme. Upravo iz razloga sto je na forumu prisutno dosta pravih experata pa ne bih da ispadnem glup javno. ne bih sada da nagadjam, ali mozda ima jos forumasa koji bi se malo vise raspisali kada bi bila neka tema tipa " tuning za pocetnike"
          Dora da pod `itno otvori

Kad porastem bicu .....

NIsta lose, razumemo ove stavove ali verujem da nije potrebno, nema giljotine i ismevanja drugih na racun ucenja..

Ipak je ovo nesto sto najvise nalici "Bibliji" za automobile .

Originally posted by prolupator
          Da napravite mobilnu verziju konačno.
          Ja odustao od cekanja, ide i ova verzija na HTC HD2 sa mobilnim prikazom vise nego dobro.

Sala, davnih dana su studirane razne verzije Wapalizatora, siple forumi imaju ugradjene Mobilne prikaze po izboru, ovo ce morati da saceka prelazak baze na sledecu generaciju..

Za laksi pregled svi koji prate neke teme i preko linka sa maila dolaze na istu, podesite da forum prikazuje recimo 5 a ne 50 postova po temi kad se stranica otvori i sve odma bude lakse. Cisto da neucitavate predugo nepotrebne postove preko mobilne mreze.
          Ako jos uz to okrenes da zadnji post bude prikazan kao prvi, na konju si
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• banekg
            CBC Senator XXL
            • 06.09.2010
            • 1274
            • Nis
            • Toyota Carina e 2.0

Evo, setih se, jedne korisne sugestije. Mislim da bi trebalo da se uvede pravilo, da kada neko postavlja novu temu, obavezno u naslovu stavi konkretno ono sto je vezano za temu. Da bi bilo lakse prelistavanje citaocima. Ja trenutno citam venturi sistemi od a do z, i verovatno bih preskakao ono sto me ne zanima, ali kako, ako neko naslovi temu /sasa 71/, a pita za potrosnju plina u tom i tom autu.

Izvinjenje - vidim da pravilo vec postoji ali se ne postuje od svih clanova. Uvedite sankcije.
            Long Live CBC!!!

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Premalo nas je da to radimo kako treba, kad je baš naslov bezveze i telo poruke ne govori ništa bitno za problem, tema se odbija ili briše, ako je telo poruke ok, onda se prepravi naslov. često se zanemari poštovanje pravila da bi se dotičnom pomoglo iako se nije potrudio za osnovnu stvar da drugima skrati vreme i pomogne za ubuduće kad neko traži takav problem.
              Svi žure i svima je frka, samo mi pilići imamo vremena na preeeeetek

Idemo dalje sa temom...

https.autogas.rs

Comment

• pantelijaostojic
                CBC Član
                • 13.11.2009
                • 74
                • Beograd

Na ovom forumu sam skoro godinu dana i veoma sam zadovoljan. Mlad sam i zelen a dosta sam naucio i saznao zahvaljujuci postovima starijih i iskusnijih clanova,momci svaka cast

Nemam neke zamerke,manje vise ono sto su ostali pisali samo da forum ne postane buvljak postova. Ja se i dan danas pogubim kad trazim neku temu ali sta da se radi kad ima toliko clanova i toliko tema..

Samo napred i sve pohvale

Comment

• markofpi
                  CBC Senator XXL
                  • 27.07.2006
                  • 1552
                  • Bezanijska Kosa

Forum bi trebalo da se pojavi u nekoj od specijalizovanih emisija koje se bave tematikom vezane za automobilizam, kao sto je na primer cesto spominjan SAT. Mislim da bi to jos vise populariyovalo forum i da bi svi mi kao zajednica imali koristi, mozda dobili jos nekog sponzora i sl.
                  Drugo, znam da je moguce ali se pitam na koji nacin da svako od aktivnih clanva koji zele dobiju ili kupe neku diskretnu nalepnicu za auto na kojoj pise sajt ovog foruma!? Tako bi se spontano svuda sretali. Na primer za zadnje staklo nalepnica koja ce stajati pri vrhu, koja ce se lepiti sa unutrasnje strane, beybojne pozadine sa crnim ili belim ispisom.

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

U sklopu ovih radova koje smo zamislili kao unapredjenje foruma, biće i tih nalepnica, samo da se donatori sete da uplate pare

https.autogas.rs

Comment

• fikk
                      CBC Početnik
                      • 31.05.2010
                      • 3
                      • bgd

ponasanje kontrole sajta je nekad vrlo neprilicno,pohvale za ceo sajt sa odlicnim stvarima za nas "obicne ljude" a za "strucnjake za tng"izvinjenje jer ne mogu da nas deru za proste kvarove,misli se na izuzetak ovog sajta DORA

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

E nek si mu reko, sad mi je lakše

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

Moze li neki konkretan primer neprimerenog ponasanja kontrole sajta?
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• wlady
                            CBC Veteran
                            • 13.11.2010
                            • 144
                            • bern
                            • daf

1.svidja mi se sve.nema sta nema,prava enciklopedija automobilizma,samo treba dobru pretragu koristiti.nije ni blizu wikipedia

2.ne svidja mi se sto neki obicni clanovi izigravaju moderatore

3.voleo bih da u Automobili clanova bude podljeno na starije modele i novije.npr oldtimer-i jedno,jungtimeri-i drugo i ostali trece.I zao mi je sto neki postovi iz naftalina nemaju vise slike,nestale,istekle,sta li vec.

Comment

• legenda
                              CBC Senator XXL
                              • 28.03.2009
                              • 1345
                              • Beograd

Sajt je odlican,nista ja tu ne bi diro...sem sto bi zamenio Chubbs-a...ne poznajem coveka,ali preteruje

Comment

• Chubbs
                                Everybody lies
                                • 29.01.2006
                                • 5807
                                • Novi Sad
                                • Audi A6 1.8T

kad dora nije u svojih 12000 postova napisao dodjite kod mene da ugradite gas, ne mozes ni ti da reklamiras svog rodjaka iz babusnice sto dovozi kola.

suvisno je pisem o tome koliko dora zna o gasu a sta ti znas o kolima i kako te to ne sprecava da savetujes ostale sta da pazare.

ova poruka ne zahteva repliku.
                                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                                X