slepac reko da okrenem krug, seo na samlicu, stiso gas, momentalno sam sleteo sa samlice, ja brzo drz se za volan a sraf samo dva kruga okrenut cisto da ne spadne volan, medjutim brzo je ****o sa nutova i ostado ja sa volanom u ruci a auto ode... joj usr* sam se... ...dok sam ga uzubio...
ja koliko se secam rekao si da izlazis na ulicu bez tapacirunga i ostalih obloga?
javi kad budes opet izlazio tako da proglasimo vanredno stanje!
da ne bude nikog napolju
pozdrav barabo
Pre neki dan, isparkirava mashinu i pomera napred - nazad, kako bi legla (zbog novog ogibljenja). Posle izlaska iz Alfe i 15-minutnog divljenja novoj "visini", te komentara tipa; vrh vrhova u fulleru, spushtena je dibidus, vidi ovaj bolesni ET, sad je tvrda kao maca (sve to propraceno kezom od uha do uha)...
Kazhe meni: 'Aj ubaci je unutra.
Gledam onu shamlicu i volan, a 6 cilindara samo zuji... Reko': Neka, hvala.
Pa ti si to video po selima ovi meanicari sto opravljaju keceve, golfove i ostale traktore pa umetnu samlicu i moz gas do poda, al samlica stoji, al nece sa pravom makinom tako
Dobro je covek se uci dok je ziv...
P.S. Cekamo svi da vidimo makinu kad izadje iz garaze al u fulu
mogu da mi pricaju sta hoce o raznoraznim kolima da su ekstra koliko hoce mogu da mi pricaju.
kad ugledam ono sto mi zivot cini drugacijim kad pocne da mi srce kuca kao da hoce da iskoci iz grudi ZNAM da su ga za mene pravili i da je moje ime izmedju ostalih stajalo na narudzbenici za bas taj dizajn.
155 forever
i bas me briga sto nije ni djudjaro ni farina, niti sto je FIAT s.p.A.
ko je izmisli - Bog mu dao zdravlja!
Comment