nacin rada mi je poznat,lici mi na rad jednog lika
koga svako jutro gledam u ogledalu.
Sve rastureno do poslednjeg srafa...na tenance se sve sklopi i
uzuvas u voznjici....
A sad ozbiljno... Bez obzira na to sto razumem diskreciju da se ne otkrivaju namere, zelju da se ne izbaksuzira nesto, strah da se nesto obeca i najavi, pa da su tome ne uspe, zatim zelju da se pozitivno iznenadimo, mislim da bi trebalo da nam bar najavis sta u stvari radis. Nemamo pojma ni u kakvom stanju je auto, ni sta mu fali (ako mu uopste nesto i fali...), ni sta hoces da postignes i unapredis. Pa, nema veze ako ne uspes u svemu, necemo na stub srama da te stavimo... S druge strane postavio si slike (sto govori da bi hteo to iskustvo da podelis s nama) koje nam ne govore Bog zna sta...
`Ajde, bre sta si se stis`o!
zaboli mi laza i crni, nikako da ih oteram i napisem nesto na forumu!
za danas dosta, reseni problemi oko elektrike, prekidac za migavce, reostat za motor kabine (imao sam samo maksimalnu brzinu), druga kontakt brava (jes da se stara palila kao ovi novi fensi automobili na taster, ali ja sam old school momak ) apsolutno sve povadjeno iz kabine... na par mesta ce popiti malo smirglanja i zastite i onda uskace potpuno drugi enterier (dekideki ga obozava) svetli safir ga valjda zovu...
ma auto je totalno zapusten, zaista ima puno stvari da se radi na njemu, nebojte se pisacu! kazem ja sebi - ja to mogu ja to hocu... prethodni vlasnik izgleda je prevozio svinje na zadnjem sedistu, skoro nisam video prljaviji auto...
gepek i hauba gotovi, danas montirana sva vrata, u ponedeljak krila, branik, maska, farovi... ceka me instalacija... moracu malo da je vozim u trkackom look-u, onako bez tepiha, tapacira, table i samo jedno sediste dok ne proverim da li svako dugme radi i da li je sva instalacija u redu - alarm, centralna itd! jer ipak sam je ja radio!
Comment