Juche smo se nacrtali na nbgd-u i nabavili neki vrh vrhova u fulllleru interijer za veshest mrcinu! Bice to opasna mashinchina sa kojekakvim iznenadjenjima!
Btw, kolateralna shteta na otpadu je i jedan direktorski lakat naslon za zadnju klupu koji upada u moju zverku
Cica mica sa 6 klicpica , steta je sto nikad Milos nije smeo da mi stane sa onim dizelom na crtu, ali nema veze... sad cu ja malo da se izvlacim... dok ne uzmem nesto jace a spremam se
@Nikola kad smo vec odleteli u off Ja sam imao papuce od busa, ali ti zato imas volan kao na busu i to onom zglobnom napravi anketu koliko alfista na forumu drze volan podignut skroz gore ...ove odvratne su bile samo privremeno resenje jer su moje stare iscepane ali... jaooo sto sam se isekao dok sam ih skidao ali ne zalim
@brab kompletan enterijer, kocnice, viljuske, spone, veliki servis, spustanje i otvorice se sigurno jos stvari... a za tuning cekamo knjigu koju tek treba da izda jim kartalamakis za v6 motore - ko zna mozda tada ulete i 6 Dell`Orta kao na alfi 6...
autobusi?! nidzo, cuo sam kako vozis auto, samo ti fali ona braon iglicasta navlaka za volan! jel polozaj ruku 15 do 2?!
Originally posted by zee
steta je sto nikad Milos nije smeo da mi stane sa onim dizelom na crtu, ali nema veze...
milos bi te oduvao da je stao deckonjo! zato se tesi!
Comment