aj sad ozbiljno. kakva je ona kozza, bar? ako vredi, da sam ti, uzeo bih cela kola samo zbog nje i motora. resto delova za rezervu - cist ccar. crvene Alfe sa crnom kozzom su zakon.
*Sasha, nasao sam ti lika (ako treba) koji najkvalitetnijom mogucom ekokozzom presvlaci sedista i prednja i zadnja za 100 veverica, cena sa materijalom!
P.S. ako se ne varam, na onoj sirotici iz oglasa je retrovizor od juga/keca...
Moze da bude neki aftermarket, ali bih ipak rekao da je original....pogledaj period slike GTV na netu - mislim da ces se sloziti. Medjutim, ko zna da li ima staklo...
Ma, kakva koza za Saleta to treba restaurirati i zezati se s tim... samo ekokoza (kakav eufemizam za "skajchinu" ) uz ove M style retrovizore sa migavcima, ima da legne samo tako. Jos samo ... da ugradis, pa da nakrivi kapce!
ipak, taj crni enterijer ima smisla, saletova sedista su ok ali nisu koza, osim toga, treba mu tapacirung vrata... a i podizaci nisu losa ideja...
550 evra je ok cifra za takvog donatora delova...
To je nezaobilazno pitanje...ali "plinadzije" ce to pametno i dozirano postaviti kada Sale slozi auto i pocne da divlja i trosi benzin, a ne sada kad se istresa za sto drugih stvari... Indoktrinacija sledi...
@all
Samo se vi sprdajte, necu postaviti klip sutrasnjeg paljenja!
@deki
naravno da cu da uzemem onu sapcanku, samo moram da sacekam jos malo
Eko koza ne dolazi u obzir ni pod tackom razno, kao i plin.
Sutra...valjda, sutra...mozda, prekosutra ali definitivno uskoro...
Bice to velik i vazan momenat za ceo alfa comunity i istoriju marke u srbiji...prvi gtv sa 3,0 motorom i jedna od malobrojnih takvih konverzija u svetu...
Obzirom da sam duboko uveren u "kolektivno nesvesno", verujem da ce te u momentu paljenja svi nekako to znati, gde god da ste i sta god da radite, svima ce se odjednom javiti cudan osecaj ostvarenog predskazanja, nove istine koja ce promeniti svet i gledanje na stvari, dimenzija za koju ste znali da postoji ali niste sebi smeli da dozvolite da u nju zakoracite, novo osvojene slobode i pomerene granice.... Bice to cudan ali i lep osecaj, momenat jedinstva dusa u ideji automobilske slobode, nesto o cemu ce te razgovarati medjusobo ali necete moci da nadjete reci, nesto sto ce vas pratiti celog zivota...
Comment