Prepoznaje se po:
Bele felne 15" Zimi / Perla bela 16" Leti, Solidno zatamjena stakla, Mala Reg. tablica napred. Alfa Zmija na prednjim krilima, Cuore Sportivo na pragovima
mislio sam da taj nikad nece uci u prodaju... chesto prolazim tuda i auto izgleda zaista sjajno... jedno vreme je bio malo zapushten na parkingu, mislim da chak nije imao ni tablice... A onda je jednog dana ponovo vaskrsao... Lepo, nema shta... mada je cena mozda malo
tu je dosta toga chachkano i menjano i narAvno da ima odstupanja od stock varijante... Da budem iskren, ja izrazito preferiram stock, fabrichko stanje, ali to je jako teshko naci u dobrom stanju... Ako je ovaj GTV zaista 1985. godishte (shto je moguce obziorom na plastiku) nema bash nikakve shanse da bude 1.8... Koliko ja znam 1.8 (124 ks) je bio u Alfetta-ma GT, kao i u nekim prvim varijantama GTV ranih sedamdesetih... Moguce da je taj motor stavljen unutra, 'bem li ga... Mozemo da nagadjamo do sutra, a mozemo da zovemo i da pitamo... Dakle, zaista dosta dobro izgleda, ima tu par stvari dodushe, koje ukazuju da mozda bash i nije odradjena priprema i farbanje kako Bog nalaze, shto opet ukazuje da je to odradjeno mozda na bombaka zbog prodaje, djavo bi ga znao... Uglavnom, taj auto je tu vec dugo vremena... I dalje, naravno, mislim da je cena PRETERANA, chak i da je sve tip-top...
Comment