naravno...vec smo kontaktirali mirdzu da nam iz poljske posalje specijali PL STYLE STREET KIT za modifikaciju GTV/a...
Alfa Romeo GTV ( 1982 ).... Novo Poglavlje!
Collapse
X
-
aj sad ozbiljno. kakva je ona kozza, bar? ako vredi, da sam ti, uzeo bih cela kola samo zbog nje i motora. resto delova za rezervu - cist ccar. crvene Alfe sa crnom kozzom su zakon.
*Sasha, nasao sam ti lika (ako treba) koji najkvalitetnijom mogucom ekokozzom presvlaci sedista i prednja i zadnja za 100 veverica, cena sa materijalom!
P.S. ako se ne varam, na onoj sirotici iz oglasa je retrovizor od juga/keca...
.
Comment
-
-
Moze da bude neki aftermarket, ali bih ipak rekao da je original....pogledaj period slike GTV na netu - mislim da ces se sloziti. Medjutim, ko zna da li ima staklo...
Ma, kakva koza za Saleta to treba restaurirati i zezati se s tim... samo ekokoza (kakav eufemizam za "skajchinu"
) uz ove M style retrovizore sa migavcima, ima da legne samo tako. Jos samo ... da ugradis, pa da nakrivi kapce!
Comment
-
-
Comment
-
-
@all
Samo se vi sprdajte, necu postaviti klip sutrasnjeg paljenja!
@deki
naravno da cu da uzemem onu sapcanku, samo moram da sacekam jos malo
Eko koza ne dolazi u obzir ni pod tackom razno, kao i plin.
Comment
-
-
Sutra...valjda, sutra...mozda, prekosutra ali definitivno uskoro...
Bice to velik i vazan momenat za ceo alfa comunity i istoriju marke u srbiji...prvi gtv sa 3,0 motorom i jedna od malobrojnih takvih konverzija u svetu...
Obzirom da sam duboko uveren u "kolektivno nesvesno", verujem da ce te u momentu paljenja svi nekako to znati, gde god da ste i sta god da radite, svima ce se odjednom javiti cudan osecaj ostvarenog predskazanja, nove istine koja ce promeniti svet i gledanje na stvari, dimenzija za koju ste znali da postoji ali niste sebi smeli da dozvolite da u nju zakoracite, novo osvojene slobode i pomerene granice.... Bice to cudan ali i lep osecaj, momenat jedinstva dusa u ideji automobilske slobode, nesto o cemu ce te razgovarati medjusobo ali necete moci da nadjete reci, nesto sto ce vas pratiti celog zivota...
Comment
-
-

Comment