Alfa Romeo GTV ( 1982 ).... Novo Poglavlje!
Collapse
X
-
-
-
Comment
-
-
-
auto ima jos par detalja na koje treba obratiti paznju da bi bio maximalno brz a onda ce biti zaista "furija" (). da se zavrsi auspuh, prekontrolisu klipovi i sl. obzirom da je motor dugo stajao, morace malo da se uvoza i tek onda da sine u punom sjaju. motor nije paljen najmanje pola godine a verovatno i mnogo vise i za jedan dan mu je dosta. radio je skoro dva sata u mestu da se provere sva creva, hladnjak i ventilator a posle je vozen po gradu ( i to vrlo agresivno ) skoro 50 tak km. Sve je to odlicno podneo a vec pri kraju je isao bolje nego kad smo seli u njega prvi put... to me i nagoni da se pitam kako ce ici sutra...
Brutalno trosi... 1200 din u benzinskoj protivrednosti je trajalo extremno kratko a Dora se vec smeska...
@ brera
ima video ali nije nesto, bice video zapis da padnete na teme ali samo malo strpljenja...
Comment
-
-
Sta mi kacite bre vase i alfine slike??,ocu bre dokaze,dokazi su mi bitni
0-100km/h
0-200km/h
402m
Salim se , svaka cast, mogli ste makar zvuk da nam pustite da se i mi jezimo malo
P.S Hemi nisam ranije primetio da imas ovoliki nos??a Sale izgleda kao MAD MAN!
Brm,bum klik klak sve radi,jao bicu glavni ! ufff koliko li moze da razvije???
Comment
-
-
ma to je nesto objektiv zaeban!
ja imam prcast nosic...
ok,ok, dobro, mozda nisam lep ali sam zato dosadan...
Strpite se malo, bice zvucnih i video zapisa, tek smo iscupali auto od majstora, bio je tamo 3 meseca ( umesto deset planiranih dana ), prvo ide uvozavanje a tek onda manekenisanje...
a sto se tice detaljnih mera i podataka, za sad ih samo nebo zna a u planu je premeravanje istih uz pomoc gps-a!
Comment
-
Comment