Pleksi ce da se izgrebe, leksan ce da se iskrivi, staklo bi moralo da bude armirano, ... Nije losa ideja ali realizacija moze da bude nezgodna. A ni estetika nije bas nesto...
Hauba fabricki ima rupu koja je pokrivena metalnom plocom(pogledaj moju haubu na predhodnim stranama)
Mirdza, ovo je "tvoj" poljak radio, za divno cudo
Ala ste mi izoffovali temu, strasno
Back on track.
Motor je napolju, radi se, bice svasta nesto odradjeno
Bicete obavestavani i ako uspem da uslikam sve sto se radi, bice i slika.
Veceras ili sutra stize i gtv6 iz Sapca...
v6 24v je dobio najvise ocene od ljudi koji su ga videli rasklopljenog....bmw was ist das?
Poslednji pravi Alfin sestak ruuuuulaaaa!
@Tokyo
Zato sto nisam imao para ni za majstora(za ruke),a kamoli za otvaranje motora. Covek me je cekao za pare skoro 3 meseca
Svi delovi motora su kao novi, problem je bio sto su se vodjice ventila na tom jednom cilindru slepile sa ventilima i nije imao kompresiju....a i sa 5 cilindara je isao sasvim dobro....
Automobil koji je ljubiteljima Alfe GTV poznat pod kod nazivom "sapcanka" od nocas u 00:33, je poznat pod kod nazivom "novosadjanka"...
Srebrna Alfa Romeo GTV6 ( doduse bez 2,5 V6 motora ) je upravo kupljena i sakrivena na sigurno. Kao sto se i zna, auto je limarijski jako los ( trepne ne postoje i sve je trulo ) ali je kompletan sa brdom delova ( kako mehanike tako i enterijera ) koji su daleko premasili datu cenu i koji se ne mogu naci. Za sada, auto ce cekati toplije vreme da krene da se rastura u delove i da se isti klasifikuju, taman dok se crvena GTV6 ne vrati sa "tunovanja"
Ako vas nesto vise interesuje, obratite se ponosnom vlasniku...
Koji minut kasnije palo je i oficejelno cascavanje za dobru kupovinu ( i jos neke stvari ) a gozba se sastojala od punjenog belog mesa i flajke crnog vina ( sa sve svecama na stolu )
Comment