Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ti li si taj
Od kog auta je boja i ko je farbao auto ?
Mrezica u braniku u crno obavezno i felne moras da menjas pod obavezno ali vidim da si to napisao, sve ostalo bombona
@chicha
Jos je prljava bila juce,nije to to chim se isplja
@pop
Pa to je i bio cilj bez ikakvih budzevina i naravno sa minimalnim promenama
@transporter
Boja je meckina bela sa nove C klase,oces sifru? ...a farbara cu mozda da pohvalim kad zavrsim sve do tad nek ostane iza zavese
Felne svakako samo da se malo oparim,a dal ce biti 18 ne znam...Crna mrezica vec spremna samo da se branik jos isece jer sam izvadio maglenke zbog ic-a dodatno pa mora sve lepo da se isece i uklopi....A sto se tice sanske koze...ne znam trebalo bi,al je i ovako dosta tvrda,al svakako da bi bolje izgledala
Hvala ali ne treba mi sifra, samo me zanima koja ja tacno posto ih ima milion, a na slikama se ne vidi bas toliko dobro kao uzivo...
Zezam te ja za 18" nego ja imam jedne viska pa zato kazem
Pa ako je tvrda sta kukas onda, bice samo niza i lepsa nista vise
Svaka cast na izgledu betronke. Crni krov je extra detalj. Nego videh sneg na slici pa me interesuje koje zimske gume si stavio na nju posto ja ne mogu nigde da nadjem 215/40 R17
Comment