Moja Suzana - Ptica Bela
Collapse
X
-
-
-
Zabar vec ima iskustva sa slichnom, spremi kameru pa snimi, bice zabavno"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
Comment
-
-
Ma sve chika gumica nas da nauci kako se to radi
Ebi ga cim dodjem u NS zovem te da vidimo taj 20v turbo,zivo me zanima
Comment
-
-
Jel zna neko da li (sigurno) postoji instalacija za board,ako ima tempomat???
Hteo sam da skinem celu sredisnju konzolu u svakom slucaju i odleprsam do Sapca da uzmem BC i drugu rucicu,al nisam siguran da ima,ali trebalo bi....???
Comment
-
-
Suzi je bila veceras na OMV-u,na vecernjem umivanju
Cisto malo da osvezim galeriju
Malo enterijer
A presli smo -20k km kolko pise,valjda
Trebalo bi da se odradi par sitnica unutra tipa
Ovde se vidi,kao da je izleteo air bag al po prici,kaze mi prethodni vlasnik,da se samo laktom naslonio suvozak pri naglom kocenju,sad dal je verovati...
Comment
-
-
-
opet si bio u komshiluku i nisi se javio..
ja sinoc oko 18 natocila pun..
e i ots ima suzanu al kadet!
Comment
-
-
Comment
-
-
Ja ipak mislim da kog tebe mogu da udju dve,tri glave...Evo prijavljujem se ja,Laki 100% i Chicha naravno
Comment
-
-
Danas je puklo i prvi crevo na Suzani
Picim ja ka vma i uzbrdo u bulevaru karadjordjevica izlece chika sa lizalicom...i ja oooop na kocnicu...uglavnom ja isao 134 po radaru naravno 60 ogranicenje i dok je pandur koji je sedeo u kolima pisao u svoju svescicu podatke,zove ovaj sa radarom...momak dimi ti auto,ja u cudu brze do kola i gasi,gledaj sta,kako,kad vrisnulo gornje crevo hladnjaka...Dosla je na licu mesta vozilo marke GSI baj d OPCS rejserposle "krace"j.ebade po bb i zarkovu odustali smo i izlepili nekom lepljivom trakom staro crevo,dovoljno da se dokotrljam do kuce...sutra pada novo
posle vatrenog krstenja mogu da izjavim,sto bi rekao homer
...and that's how we shave
tnx veliko chika Karanu
Comment
-
Comment