27k... JAOOOO a ja jos imam i da prevedem auto (pardon furgon) na sebe
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
zar u bg nema olovaka u boji, poput vostanih bojica, secate ih se?
s time se popuni ogrebotina, a zatim se taj deo polako ispolira
to bi trebali da imaju bolje snabdevene trgovine auto lakovima i materijalima
Ima tj nema...hmmm....Isao u echom u severnom bulevaru i nemaju,dalje nisam ni trazio jer mi farbar rekao da i da se s'mesa boja,izbledece posle vise pranja...tako da mrka kapa
Do tad cu nastaviti i dalje na mesec dana da popunjavam sa markerom za CD-ove
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Pre nedelju dana pala promena svih diskova i plocica...
ATE brate je u pitanju...Kako eM rece da ATE ne pravi power-ne u moju dimenziju 308-310cm , eb ga
A i ja sam zadovoljan sad posto sam presao 1k km posle stavljanja mogu i posteno da ih isprobam
Eo par slicica od onog sto je preostalo od prethodnih diskova i plocica jer se to samo tako moze nazvati
A sad malo diskovi stari-ako se i tako mogu nazvati i NOVI
Eve ih i pozadinci
I konacno (samo sam slikao prednje jer smo tad i imali zivce)
BIG fala MEDENOM kao i cuvenom CVORKETU bez koga stavljanje plocica u klesta ne bi bila gotova u roku od 5 sec...
Prvo sto smo se ubili oko demontaze prvo same felne od glavcine otprilike po tocku 15ak min...ko god misli da je to puno voleo bih da je bio tamo da proba da skine na licinom mestu...Zapekloooo....uffff...Udri,prskaj s WD,meci zavrci spustaj kola da popusti udaraj po tocku,ma nista,ni da mrdne...Na kraju posle doticnog vremena ipak pametniji popusti
Prednji su bili majcino mleko dok smo ga kod zadnjih propisali Vracanje klipa u cilindar nas je dotuklo....Naravno kao i svaki pocetnici nismo imali doticni nastavak za vracanje i morali smo rucno...Prosek po klipu sat i po
Korisno iskustvo nema sta al za sledeci put nista bez nastavka za vracanje klipa
Milane doneo sam u garažu dizalicu, tako da sad možemo da radimo dva točka istovremeno. Kad god budem imao slobodnog vremena možeš računati na moju pomoć.
Joj DTI, stare plocice su ti extra.
Jedino je ona prva mogla da se drzi (ako ja dobro vidim), ove druge tri kao da nisi ni imao.
A diskovi...
Ma vazno je da si ti sada zadovoljan.
U zdravlju te sluzilo sve.
cuo sam da ste se namucili, ali ste bogatiji za iskustvo, koje ce da koristi svima nama
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sta da kazem matori,uzivaj u mom autu.Vozio sam taj auto od marta 2006. do avgusta 2007.Prodao sam ga decku koji je verovatno tebi prodao.Video sam na you tubu sta si joj radio u Kumodraskoj kod mene u kraju.Isla je kao luda.Imam sada isti takav samo sivi metalik sa crnom kozom,isto 2.0 turbo.Zaljubljen sam u taj auto.
Javi se da se nadjemo da je vidim i da vidis ovu.Lepsa je,bar meni spolja,zbog boje,ali iznutra je sije tvoja zbog krem koze.
Imam jedan problemcic u vezi nje,ako ti ili neko drugi zna.Motor je perfektan,ali u radu ga prati neko zvizdanje,mislio sam da nije nesto u vezi kaisa ili turbina,sta sve nisam proveravao,ali nije.Ako ima neko proverenog majstora ili sluti sta bi moglo biti neka javi.Super je,ide lepo,ali me nervira zvuk.
Comment