Da imam saab-a i super je auto prezadovoljan sam, iako rijetko ga vozim, cisto ako je slucaj da se ide nedje u nekoj grupici cetvoro petoro ljudi...a z06 mi je svakodnevna...prije nje sam imao 350z i boxter s (ako vas zanimaju slike postavicu)
evo i slika od saab-a
Zavisi 35 dolara je ako hoces da personalizujes tablice i sad zavisi od tablice mozes jos da doplatis kakvu hoces tablicu...a registracija od auta ti ovdije ide po vrijednosti, ako je auto novo 54 000 kao sto je u mom slucaju onda ti oduzmu nesto malo za svaku godinu sto je staro auto...i platis neznam tacno koliki procenat, znam da sam ja platio oko 700 dolara ove godine....
Samo sam naletio da se registrujem i na brzinu malo pogledam pa idem na spavanje ovdije je 4 ujutru....za saab-a super je auto samo z06 sam zamjenio za boxter s-a znaci da sam htjeo nesto napucavao bih boxter-a naime ne idem na drag ni na bilo kakve trke, treba mi sto brze auto da je iz fabrike sa garancijom i bez steroida (turba ili chargera) znaci z06 je to super se drzi na cesti super je u krivinama, 3,9 sec 0-100kmh 12,5 na 1/4 milje i to je za moje potrebe savrseno...ja strasno mnogo vozim svaki vikend odem do phoenixa ili los angelesa a vrlo cesto znam poslje posla da raspalim na isti put samo odma se vratim....vecinom su u pitanju poslje ponocne voznje gdije nema mnogo auta na cestama i jos manje policije i naravno nema mi nista ljepse nego preko pustinje raspaliti za arizonu ceste su super ima finih puteva dobra zika i to je za mene nirvana (ne radi se o bendu)
Poz
Zavisi 35 dolara je ako hoces da personalizujes tablice i sad zavisi od tablice mozes jos da doplatis kakvu hoces tablicu...a registracija od auta ti ovdije ide po vrijednosti, ako je auto novo 54 000 kao sto je u mom slucaju onda ti oduzmu nesto malo za svaku godinu sto je staro auto...i platis neznam tacno koliki procenat, znam da sam ja platio oko 700 dolara ove godine....
Dzabe,rekoh ja da je USA obecana zemlja,narocito za automobile )
Saab je fenomenalan naravno
Comment