Bolid nije losa stvar ako znas sta znaci a normalno da su super nebih ga dzaba drzao strasno su inteligentni, uvijek su velike bebe koliko god stari bili i obozavaju djecu...jedina mana im je kratak zivotni tok, oko nekih 7-9 godina
VTEC, stalno se bunis nesto. Makar ima tu Toyotu. Prodace on i z06, pa ce lepo u skylinea.
Heheheheh.Nego sta nego u sky-a.Stepenica po stepenica ...pa na VRH - pravo u sky-a.
Vegas>>Kazi mi kako ti se svidja 350-ica.Dok sam je gledao na slikama i nisam bio odusevljen, ali kad sam je video na sajmu (uzivo)....a jooooj.Stvarno je prelep.Kako si njime zadovoljan.
#50 je super autic, super se drzi na cesti, fino ubrzanje....plus sto mi se naj vise svidja nije prenapucan nekim sranjima koja covjeku u opste i ne trebaju, kao neki lazni otvori itd....ima 7 i po pojena od mene....naravno svako voli nesto drugacije tako da bi ti bilo naj bolje da provozas sam pa vidis....ja licno volim kad ti auto zahtijeva da znas da ga vozis da stisnes 400 500 ks do daske pa drzi se na cesti i kad zadnji kraj malo zaplese nista mi ljepse nema... zato i dalje vozim sa izlizanim gumama nesto mi zao da promjenim nema vise klizecih ni ispravljanja ni ludiranja....al ajd drzacu ove pa kad pozelim drift samo zamjenim
Vegas, nemoj da se zezas za izlizanim gumama, pa ima Z06 sasvim dovoljno (da ne kazem i previse) snage da zanese zadnji kraj kad pozelis. A sto prodade 'Z'-a, 'strava' izgleda
Za sve SAAB-ovce:
Stvarno ste bre neverovatni, covek ima Z06, a vi se uhvatiste za 9-3. E to su pravi fanovi
Comment