Posto sam svoju proslu Aflu prodao i to iz cisto finansijskih razloga, koji su proistekli iz potrebe da vratim "derachima" u banci kredit i zbog toga sto za koju nedelju potpisujem kapitulaciju pred maticharem
doslo je vreme da se trazi drugi, jeftiniji automobil....posto sam lutao na sve strane i nisam uspeo da nadjem Alfu koja bi zadovoljila neki moj kriterijum cak sam poceo da razmisljam i gledam neke druge marke
....bilo je tu svega, od Lancie Lybre, preko Fiata, pa cak i do nekih novih manjih vozila na operativni lizing....ali eto viruys je nekako preovladao jer je jak, pa sam na kraju za malo kupio GTV koji se nedavno pojavio na netu u oglasima sa cenom od 7500 evra.....kao sto sam i pretpostavljao taj moj decacki san sa GTV-om je naisao na ostrekritike
jer se ne uklapa u moju zivotnu pricu u koju trenutno ulazim....a posto nemam novca za dva porodicna auta, bajka sa GTV-om je morala da saceka neko lepse vreme, a u moj zivot je usao (kako sam ga svima predstavio
) pravi porodicni automobil, koji ima mesta i u gepeku i prostran je i sve
.....a i moze mene da zadovolji sa performasnom kada ostanemo on i ja u nekoj nocnoj voznji po Subotici
predstavljam Vam moj SW
2001 godiste
1.8 TS
presao 112.000 km (po satu ali enterijer je sacuvan tako da iako je vise nije duplo vise)
auto je kupljen izmedju ostalog i zbog toga sto je bio povoljan tako da ce me izaci negde oko 7000 evra sa prepisom, registrovan god. dana sa novim gumama (kad ih stavim) i servisom ....
na njemu ostaje da se urade neka "kozmeticka" dotezanja jer ima dosta oziljaka gradske voznje a i posto je par meseci kod preprodavca nije puno vodjeno racuna o njemu.......u ovom trenutku najveci su problem gume i felne koje mi se ne svidjaju je im fale poklopci, a pitanje i kakve bi bile sa poklopcima......
elem evo slika

predstavljam Vam moj SW
2001 godiste
1.8 TS
presao 112.000 km (po satu ali enterijer je sacuvan tako da iako je vise nije duplo vise)
auto je kupljen izmedju ostalog i zbog toga sto je bio povoljan tako da ce me izaci negde oko 7000 evra sa prepisom, registrovan god. dana sa novim gumama (kad ih stavim) i servisom ....
na njemu ostaje da se urade neka "kozmeticka" dotezanja jer ima dosta oziljaka gradske voznje a i posto je par meseci kod preprodavca nije puno vodjeno racuna o njemu.......u ovom trenutku najveci su problem gume i felne koje mi se ne svidjaju je im fale poklopci, a pitanje i kakve bi bile sa poklopcima......
elem evo slika

Comment