Ipak Alfa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milosh024
    CBC Veteran
    • 07.08.2006
    • 184
    • Subotica

Ipak Alfa

Posto sam svoju proslu Aflu prodao i to iz cisto finansijskih razloga, koji su proistekli iz potrebe da vratim "derachima" u banci kredit i zbog toga sto za koju nedelju potpisujem kapitulaciju pred maticharem doslo je vreme da se trazi drugi, jeftiniji automobil....posto sam lutao na sve strane i nisam uspeo da nadjem Alfu koja bi zadovoljila neki moj kriterijum cak sam poceo da razmisljam i gledam neke druge marke ....bilo je tu svega, od Lancie Lybre, preko Fiata, pa cak i do nekih novih manjih vozila na operativni lizing....ali eto viruys je nekako preovladao jer je jak, pa sam na kraju za malo kupio GTV koji se nedavno pojavio na netu u oglasima sa cenom od 7500 evra.....kao sto sam i pretpostavljao taj moj decacki san sa GTV-om je naisao na ostrekritike jer se ne uklapa u moju zivotnu pricu u koju trenutno ulazim....a posto nemam novca za dva porodicna auta, bajka sa GTV-om je morala da saceka neko lepse vreme, a u moj zivot je usao (kako sam ga svima predstavio ) pravi porodicni automobil, koji ima mesta i u gepeku i prostran je i sve .....a i moze mene da zadovolji sa performasnom kada ostanemo on i ja u nekoj nocnoj voznji po Subotici
    predstavljam Vam moj SW
    2001 godiste
    1.8 TS
    presao 112.000 km (po satu ali enterijer je sacuvan tako da iako je vise nije duplo vise)
    auto je kupljen izmedju ostalog i zbog toga sto je bio povoljan tako da ce me izaci negde oko 7000 evra sa prepisom, registrovan god. dana sa novim gumama (kad ih stavim) i servisom ....
    na njemu ostaje da se urade neka "kozmeticka" dotezanja jer ima dosta oziljaka gradske voznje a i posto je par meseci kod preprodavca nije puno vodjeno racuna o njemu.......u ovom trenutku najveci su problem gume i felne koje mi se ne svidjaju je im fale poklopci, a pitanje i kakve bi bile sa poklopcima......
    elem evo slika

• Ognjen
    CBC Senator XXL
    • 21.02.2008
    • 438
    • Novi Beograd
    • -

Tebe sam jednom pitao za razlog brze prodaje, mislio sam da si uvideo kao ono Alfa skupa za odrzavanje, kvari se i ostalo. Sad kao vozac Alfe vidim da sam debelo pogresio.
    Alfa ti je ko bombona. Cestitam i da se u ovoj lepo navozas.

Comment

• VNOV
      CBC Veteran
      • 21.04.2008
      • 150
      • beograd

Čestitam na kupovini, neka te lepo služi ti si prebrinuo muku ja sam još uvek tražim 147 po mom ukusu.

Comment

• Majstor BOB
        CBC Senator XXL
        • 27.04.2006
        • 340
        • Zemun

Čestitke matoriiiiiiiiiiiiiiiii

Alfa je ipak Alfa Nema drugih lepših automobila

Želim ti mnogo mnogo sretnih momenata i pređenih kilometara sa Alficom
        Astra GSI

Comment

• Damjan156
          CBC Senator XXL
          • 07.01.2008
          • 568
          • Beograd

Čestitam na pravom izboru!!!
          Ali siguran sam da ostaje žal za GTV-om,nije ti bilo lako verujem.

Samo napred u sređivanju SW-a,i da te služi u zdravlju i sreći

A felne na njoj su ti od Libre
          Strauli motorsport
          Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• milosh024
            CBC Veteran
            • 07.08.2006
            • 184
            • Subotica

Hvala drugari na zeljama, nadam se da ce me sluziti barem toliko dobro kao prethodne dve Alfe .....
            znam da su od Libre ali nisam upecao jos ni jednu u SU sa takvim da vidim uzivo kako izgledaju sa poklopcima....ako mi se svidi mozda pokusam da nadjem poklopce pa cu ih zadrzati kao zimski set ili cu vec smisliti nesto....a mozda ce biti i na prodaju

Comment

• mishkom
              CBC Senator XXL
              • 07.08.2007
              • 591
              • N/A
              • N/A

Sto nije limuzina?

Comment

• stefan123
                CBC Senator
                • 30.06.2007
                • 272
                • Podgorica

...i ja pokusao da kupim Fiat-a (cak i Rovera) ali.....virus trazi anti-virus....bice jos jedna Alfa

Neka je srecna i dugo da je vozis (bez problema) ! Bas je lijepa !

felne su bzv a i "skocila" je na njih ali vremenom ce i to doci.... 1.8TS...khm...nesto mi pada napamet da uporedimo SW i "obicnu" ako se nedje sretnemo
                www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
                Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• milosh024
                  CBC Veteran
                  • 07.08.2006
                  • 184
                  • Subotica

Moze naravno, na nekom skupu, a imam tu u SU kuma koji vozi 1.8 samo limuzinu, tako da bice uporedjenja

Comment

• gane 33
                    CBC Veteran
                    • 14.10.2007
                    • 103
                    • Zemun

Jednom Alfa, uvek Alfa.

Bravo, znas i sam da nisi pogresio.

Comment

• Viper
                      CBC Senator XXL
                      • 25.11.2004
                      • 700
                      • Kać

A pa cestitam na alfi lepa je ko lutka, vidim ipak si odustao od dizela.
                      I DONT NEED SEX
                      goverment fucks me every day!

Comment

• QV lale
                        CBC Senator XXL
                        • 09.11.2005
                        • 734
                        • Zrenjanin (klek)

Druze,bas mi je drago ,da je na kraju sve lepo ispalo!!Pravi si alfista i Alfica je bombona! Meni se svidjaju felne...rekao bi ti da je spustis,ali to bi bilo glupo posto uskoro ulazis u bracne vode..I pritom zelim da ti cestitam i pozelim sve najbolje!!!Puno dece,srece,ljubavi i tako to!A onda da ostvaris svoj san i kupis sebi GTV!
                        Originally posted by Sheta_Junior
                        ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• igorkrnic
                          CBC Senator XXL
                          • 02.12.2007
                          • 572
                          • Kikinda

E vala nek si vise nasao auto pa makar i nije restajling unutra, a s obzirom da si je TI kupio ne sumnjam da je bombona
                          srecno i da uskoro stavis neke 16"

Comment

• milosh024
                            CBC Veteran
                            • 07.08.2006
                            • 184
                            • Subotica

Hvala jos jednom svima na zeljama....da vam budem iskren kod prosle Alfe nije bilo puno slika, dileme polemike jer nisam morao nista da radim na njoj, kako je dosla tako je 'oshla kod ove ima sitnih detalja koje me nerviraju pa cu polako da je sredjujem i da se konsultujem sa vama....da, odustao sam od dizela jer sam uvideo da nazalost dizela za male pare nema, a svakako mi je zelja bila 2,4 JTD jer za M-JET kao sto napisah jos nije vreme a 1,9 sam izgustirao.....videcemo sta ce biti, juce sam je malo "probao" pa mi je danas upalio lampicu kao gresku, kao sto sam i pretpostavio bila je greska na katalizatoru, verovatno zato sto ga nemam pa cu se malo pozabaviti kako da u buducnosti izbegnem taj problem (verovatno je negde pisano pa cu naci temu)
                            Sto se tice spustanja i to ce verovatno doci na red , gume su mi prioritet a jako bi voleo da legnu neke telefonke ili neke druge mocne felne.....

Comment

• brzi_pas
                              CBC Senator
                              • 25.08.2005
                              • 272
                              • Podgorica

Sve cestitke!
                              Odlicno izgleda, a za gtv.... ma bice i toga
                              http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
                              Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

Working...