ma gledao bas juce neke testove alfe, usput naisao na ovo i pogldao, pa kada sam video vec da spominjete... nema na cemu. pratim ja desavanja u ovom klubu samo cjutim jer nikada nisam imao alfu pa nemam mnogo da kazem o njima osim zelja... =]
Čim ti gledaš Alfine testove...očekujemo mi tebe u klubu uskoro
JC je veliki postovalac i ljubitelj Alfe i nema razloga da ga po tom pitanju neko napada. Covek je napravio havlospev od 20 min za Alfu 166, Alfa 159 mu je najboji auto u klasi, Brera je pobedila kod njih na testu iako ima najgore perfomanse... Ja bih bio kriticniji nego on...
Jeremy Clarkrson je wrh! Ja ga jako cenim! Obozavam da gledam Top Gear.Jednom,kada sam dobio 12epizoda,nisam mogao celo vece da se odvojim!Toliko su mi bile interesantne...
Jeli ima neko mozda epizode Top gear-a na hardu?Placam!!! =]
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Ja imam 7 od 11 serijala a uskoro cu nabaviti i ostalih 4...naravno sve legalno s net-a...
Svaki serijal ima po 10-11 epizoda...
J.C. je jedan od najboljih novinara (ne samo auto....) i jako ga postujem...Definitivno se vidi , iako se cesto sali na racun Alfe, da mu je ona jedna od par omiljenih proizvodjaca automobila...sto je i sam rekao..
www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Koliko ja poznajem engleski ...., za GT je rekao da je djubre..,a i jos puno gluposti u globalu!
Sto se tice 169??, kaze da joj cena svaki dan padne za 50 funti ako se ne varam i da je bolje kupiti polovnu,a onda je rekao da je i to tesko jer niko ne kupuje novu!
A taj havlospev to jest hvalospev..., ja nigde ne videh. . . .
Ako mislis da sam ja zbog avatara shvatio da imas ili vise volis bmw pa si dosao da nam solis pamet, gresis, kao sto rekoh, slazem se potpuno sa tim sto si rekao samo sam dodao jednu recenicu sarkazma
Originally posted by TOKYO
2.Vlasnici alfe ne treba da prave izgovore ZASTO voze alfu, tipa BMW voze seljaci,VW je gnoj i slicne gluposti, i sta u ostalom bilo koga boli K za to???
Naravno da je to seljacki i ja sam protiv toga, mada moje licno misljenje je da se alfa lepse vozi od bmw i da je lepsa, jedino je bmw kvalitetniji i ima bolje motore sa preko 3000cc ali veruj mi ja ne znam ni jednog lika koji voli ili vozi bmw pa mene vidi sa 156 i ne kaze mi "jebo te alfa, bmw je auto", ima toga brate svagde samo je pitanje gde si ti to vise primetio, ovde si priometiio jer si imao alfu ali ima toga na bmw puno, samo niko nista ne pise jer smatraju da je bmw daleko ispred svih, a cim neko spomene drugi brand odmah se jave likovi sa zafrkancijama i ponizavanjima tipa bmw je bmw, ima drugar bmw i drndamo onaj forum tako da znam sta pricam
Koliko ja poznajem engleski ...., za GT je rekao da je djubre..,a i jos puno gluposti u globalu!
Sto se tice 169??, kaze da joj cena svaki dan padne za 50 funti ako se ne varam i da je bolje kupiti polovnu,a onda je rekao da je i to tesko jer niko ne kupuje novu!
A taj havlospev to jest hvalospev..., ja nigde ne videh. . . .
Kaze po koju dobru izmedju stotinu losih!!!
meni je ovaj gore link vise zvucao kao pokusaj da nasmeju masu nego da ozbiljno pricaju, jer da je ozbiljno bilo bi veoma netacno i bezobrazno jer nema veze sa mozgom jer alfa se ne kvari kako kazu a takve nebuloze ne prilie njemu niti emisijama tako da ovo je 100% neka zezancija.
Sto se tice ostavljanja na putu ja u zivotu nisam cuo da je alfa nekoga ostavila na putu jer jednostavno kod alfe se polako slogiraju i kvare neke sitnice polako i dok to skontas sredis sve a evo recimo ja za svojih silnih putovanja po balkanu secam se 5 auta koja su stojala sa dignutom haubom pored autoputa, 4 su bila bmw5, 1 je bio mecedes ali eto ni to nista ne znaci ali cinjenica je da je emisija sprdacina teska posto realno nema veze sa mozgom i to svi dobro znamo
A ne zezajte ljudi....pogledajte test 166....tacno vidis odusevljenje autom i ogroman respekt prema Alfi...jednostavno...drugacije je predstavio nego neke druge automobile....
za unutrasnjost je rekao "It's so damn nice place to be in"....Kako doci do 166-ce..."Prodam stan, kupim malu kucu u nkom pm mjestu ali kad stanem pored prozora i vidim auto......"
A on inace "sere" po svima...to je dio show-a...isprdao se na MB S klasu samo tako.....citav test je sveo na glupiranje s navigacijom...
147 GTAm je "The Devils Work"...Kupio bi 147 GTA, kupio bi Breru iako je po performansama najlosija itd itd...
www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Ne se**e da ne vidite da je gospodin JC pravi Alfista....
Ne znam, ja ga obozavam, i inace, a ne samo zbog "par" recenica koje je rekao na racun Alfe...
test 166ice
"Kad god vidim nekog da se vozi u bmw-u, audi ili merci, dodje mi da otvorim prozor i viknem...Kupio si pogreshan Auto!" sve na racun lijepe i odlocne 166ice... i rekao je u drugom testu (JC 100najboljih kola) za 166icu koja je bila na nekom "visokom" mjestu, mozda ima boljih "4 door saloon" ali ne mnogo..."
Za 147cu je rekao, kad je upoedjivao sa R32kom i ostalim.... Sva logika i "pamet" mi govore da odem i kupim R32... i odlucio bi se za njega... i uzeo pare i krenuo da ga kupim...i onda bi otishao i uzeo 147GTA...."
166 i 147 gta autodelta, ko ne vidi njegovo odushevljenje Alfama...
Comment