Konacno....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Svaki moj auto koji sam prodao prodao sam u vidjenom stanju. Bio sam spreman da vlasnika vozam po Srbiji... Ali samom vlasniku nisam hteo da dam garanciju ni do 1 semafora.
    E sad da sam cist i da sam ti prodao auto i da me ti sutradan zoves i kazes da si se presla ja bih te posavetovao samo kod kog majstora da ides da sredjujes auto...
    Reakcija prodavca u tvom slucaju je za mene je neocekivana. ON NESTO ZNA O TOM AUTU a neverujem da je u pitanju samo lose stanje??? Proveri ti malo da li je nesto prckano oko broja motora ili sasije. U svakom slucaju ako i otkrijes (to bi bilo najbolje) onda imas jos jedan jaaaaak adut da ga pritisnes. Ili da ti vrati pare ili da ti ides kod nadleznih organa (nazalost koliko vidim njegovih kolega...).
    https://t.me/pump_upp

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

desava se... ako nista ne zavrsis sa shapcem probaj po sistemu "uvali dalje" ili ga sredjuj, ne bi trebalo to nesto skupo da ispadne pogotovo sto ih ima na otpadu dosta... cak i da uzmes celog stranca kostace te 500-600 evra

M-e, profesora violine pod ruku pa u shabac, da mu trazi pare

Comment

• *Dixy*
        CBC Veteran
        • 14.05.2006
        • 157
        • BG

@ marko ...nema kupoprodajnog ugovora auto glasi na nekog lika iz Obrenovca ima njihov kupoprodajni ugovor.

@djukic...kad je limar gledao auto trazio je broj motora...nije mogao da nadje nishta osim one nalepnice gde pishe ...

@japanx - teshko da cu to da uvalim dalje, a i ne bi mi bila savest mirna da nekom prodam takav auto....a u slucaju da ne uspem da vratim ostaje mi jedno veeeeeliko sredjivanje jbg

A i malo pre sam se cula sa njim on kaze da je u kreditima, onaj lik od koga je sad on kupio fiat brava nece da mu vrati pare...da nema odakle i da mogu da pretim koliko hocu kao dzabe...malo sam se raspitivala postoji neki clan 171 kz rs prevara po kojem bi ako ga tuzim mogla da izvuchem neshto....da nekog saljem da mu otima i da ga zaplashi od toga nema nishta..moze samo on mene posle da tuzi za iznudu
        *Cilj Opravdava Sredstva*

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Pa ako brojevi nisu u redu tj. nema ih utisnutih - mozes da trazis vestacenje tj. proveru. Ako se utvrdi da auto nije regularan, oduzima ti se auto a ti stices pravo kao savestan kupac na nadoknadu stete. E sad ti nemas nikakav papri od lika? to jeste problem...
          A sta je tacno s autom, truo?

Comment

• *Dixy*
            CBC Veteran
            • 14.05.2006
            • 157
            • BG

Motor je kao ok a pod dole ceo truo...limar rekao nema odakle da krene da ga radi....

A poslednja vest njegova zena mi poslala poruku da sam ****** i da je prijavila da je auto ukraden. (kao ja njima ukrala auto)

Comment

• shone190
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2004
              • 1877
              • Beograd
              • Dodge Charger 8.1l

Nema sta ne moze da se sredi, a posto nemas kupoprodajni ugovor batali tu zezanciju da ne ostanes i bez auta i bez para. Jbg, zeznula si se i kupila auto na nevidjeno, a jos ako te njegova zena stvarno prijavila policiji bice veselo

Pozzz

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Probaj da kontaktiras pravog vlasnika (po saobracajnoj). Pre bilo cega moras da konstatujes da li je sve OK sa papirima. Sta ako bu da la nije isplatila vlasnika iz obrenovca...
                Nije tako lako prijaviti nekog da je ukrao auto niti je tako lako vratiti taj auto. U svakom slucaju sad ste u situaciji nadmudrivanja...
                Ako je sve ok sa vlasnikom iz saobracajne a odlucis se da sredjujes auto prvo ga prevedi na svoje ime. Posle toga kupi stranca i onda redom i polako...

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Originally posted by djukic
                  Posle toga kupi stranca i onda redom i polako...
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Sapcanin
                    CBC Senator XXL
                    • 13.12.2006
                    • 317
                    • BG
                    • Peugeot

cekaj, zar niste napravili bar neki rucno pisani ugovor?
                    Bilo sta sto potvrdjuje da si dala pare?
                    Poljoprivredne masine

Comment

• *Dixy*
                      CBC Veteran
                      • 14.05.2006
                      • 157
                      • BG

Jesam ja napravila neki interni ugovor mada nema potpisa, ima samo kao svedok njegova zena i moja komsinica koja mi pravila drustvo...taj papir nije overen niti bilo shta samo je eto kao radi mene vishe pisano....nije ni to bash tako malo para zato sam to napravila, samo mi to u tom trenutku palo na pamet poshto je bilo 21h uveche.

Jbg, kad sam vec krenula da j g onda cu do kraja....

I mislim da je sredim za sebe a ne za "uvali dalje" to se nikako ne isplati, kako god da racunam samo ce josh neko da se ovajdi. Dosta mi ovo.

Comment

• coco
                        CBC Senator XXL
                        • 24.10.2004
                        • 476
                        • i`am from the land that is placed nowhere

pa provjeri dali ti odgovara zadnji uvjes od crx-a ed9. ako ti odgovara, dijelovi su tu. samo napominjem da su u kompletu s glavcinama, tak da treba doci po to s pick-upom.
                        "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

evo i ja sta mogu da ucinim jeste da ti dam maksimalni popust(nabavne cene) dok ne sredis auto... mislim da niko ne zasluzuje ovakvo smaranje

Comment

• *Dixy*
                            CBC Veteran
                            • 14.05.2006
                            • 157
                            • BG

Hvala vam obojici....javljam se ako/kad zatreba

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Ili ako neko naleti na strejndzera pogotovu crnog neka odmah javi.
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• JAPANX
                                CBC Senator XXL
                                • 10.08.2006
                                • 2159
                                • Beograd

ma kakav stranac, patos ce da joj neko pokloni za 50 evra max, i onako bi ga bacio ili isekao na delice... samo zvrcni ove sa otpada pa da vidis

Comment

Working...
                                X