ako je auto los to znaci da joj treba puno puta 50E...
Konacno....
Collapse
X
-
-
Patos jeste najgore na njemu jer je u fazi raspada....motor bi uz sitne intervencije bio sasvim ok...jbg najgore je shto taj patos svojom zamenom povlaci mnogo toga...a i oni glupi branici....sve to kao sitno a dok ga dovedem u normalno stanje ili cak perfektno , potrajace...
+ shto sad zbog ****** od kojih sam kupila moram hitno da ga prebacim na sebe...
1001 sitnica....Kao shto reche jedan hondash sve moze da se reshi shta je tu je malo cu se napatim malo ce da potraje al cu bar da ga sredim da stvarno bude kao shto zasluzuje...
*Cilj Opravdava Sredstva*
Comment
-
-
Ok hvala, puno.....
Ma ne vrede ni batine tu....
Nije puno izasla to je sreca...inace njih nekoliko je nudilo za ovo vreme da je kupe i to za vishe nego shto sam dala...al ne odvaja mi se od nje...malo cu je sredim da bude dobra za voznju pa cu posle skroz da je oporavim....*Cilj Opravdava Sredstva*
Comment
-
-
-
Poz DIXY šta se radi? Šta ima novo ?
Kad si kupovala auto jel si testirala ili si samo videla spolja dal ti se svđa i odma rešila da ga kupiš ? Onda u vožnji dok si se vraćala kući jel si primetila da nešto nije OK ? Ako kažes da je motor OK kao onda ništa nije važno... Na ovim slikama što smo videli dovoljno dobro izgleda...
Ako si ga platila 1000E onda si na konju i to vozi kao tuđeZato je važno da je motor dobar a to što kažu da otišlo ovo ono... nemoj da slušaš to je normalno za japanski auto iz tog vremena. To su još nova kola za naše uslove tako da ako ništa neodpade dok voziš nema potrebe za tim velikim servisom koj kod japanskih vozila ne izlazi ispod 1500E.
E sad očekujemo još novih slika da pošalješ da vidimo dal si uvela neke promene od kako je kod tebe
Comment
-
-
Danas pročitah čitavu temu, od početka... kakvih samo ljudi ima. Ovaj svet sve brže odlazi u k....
Nego, sada me takođe zainteresovalo šta se dalje događa. Jesi li "čačkala" ponešto na autu u međuvremenu, i šta sve planiraš u skorije vreme. Da se nadovežem na ono što je "andrigo" pitao.
Aj da čujemo i neku lepu stvar.
Poz.
Comment
-
Comment