U principu se prave poshto je jeftinije prilichno.Mislim da sam 5mm necesh nishta dobiti,imash mesta za bar 10-15mm da izbacish.
VW PASSAT GT G60
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
grmi ko nenormalan...shto mu nebi zatamnio stakla ?
Comment
-
-
Jedan od retkih Passata iz te generacije koji je ostao dobro očuvan i sa kompletnom opremom. Odličan auto!
Comment
-
-
Prednji su na vratima, na vozackim imas dva, na suvozackim jedan... Sa G-laderima je haos, remontuju turbine maltene na svakom cosku, a delova za G-lader jedino preko grane...
Originally posted by mihajlo...shto mu nebi zatamnio stakla ?
P.S. Smanjio sam slike tako da su sada dostupne siroj masi
Comment
-
-
<moj drugar je pazario set za reparaciju preko kostao ga je 250e i ruke ovde 100,stavio manju remenicu i sad mu duva 0,9!
<malo je glupo zatamniti stakla na karavanu,a jos kad je tamne boje...
bas izgleda kao pogrebni,jedimo staviti onu foliju sto je pola crna,a pola ogledalo i felne bele OZ racing,e tad nebi niko pomislio da je pogrebno,ja koji god auto sam imao zatamnio sam stakla,nekako mi sad bezveze bez njih,a i kad vozim neke devojcice,ova moja nemoze da ih vidi
<imam takve iste prekidace pa hocu da ih stavim kod mene u vrata,tj kasetu onu u vratima,jer su orginal VW!
Comment
-
-
auuuuuuuuuuuuu sranje a juche je bio bash lepo parkiran ispred zgrade onako se sijao na suncu
Comment
-
-
Da se oglasim u ovoj temi nakon nesto vise od 4 meseca...
Grad je naneo poprilicnu stetu haubi tj. parce fasade koje se odvalilo usled nevremena koje se vidi na 2. slici, gore gde su slike "zavejanog" auta... Krov je mogu da kazem dobro podneo udarce jer nema vidljivih udubljenja, zato sto ga je koliko toliko zastitilo drvo ispod kod je bio parkiran.
Nasao sam u kompjuteru jos neke slicice auta iz davnijih dana, sa vecim felnama, pa rekoh da okacim:
Auto je prodat, isao je za sve pare, a tek sto je lezao po krivinama
, ali eto, otisao je u dobre ruke tako da nema razloga za sekiracijom. To bi bilo sve vezano za ovu temu i ovaj auto.
Odoh da spavam, ako budem mogao posle ovih slika
Comment
-
Comment