Veruj mi, meni je bas zao. Da je neki kraci period, najradije bih ga ostavio (pa bi mu posle turio tjurbinu ), ali ovako nema poente, a pare ce mi trebati za pocetak.
No, da ne smaram vise sa tim, nije jos ni 100% sigurno da idem.
Najozbiljno, ogrebao sam i malo ulubio desni prag (prvi put u zivotu svojom krivicom da ogrebem bilo koji auto ), a pragici bi mi to bas lepo zamaskirali. Steta da farbam i gitujem to kod sebe, stvarno je mizerno, ali nervira...
Vracam se danas sa posla i kod tunela (iz pravca bulevara) stanem na crveno, pogledam u retrovizor i imam sta da vidim - majmun u GOLFU se neumitno priblizava i naravno drkne me od pozadi. Kaze "Mislio sam da ces proci!", a ja stao na cisto crveno!!!! Sva sreca pa nije nista strasno, malo se poznaje na braniku (kad sam video da ce retard da me udari pustio sam kocnicu).
Jbg, tako nam i treba kad smo nacija koja dodaje gas kad vidi zuto na semaforu
Inace, nesto sam gledao i razmisljao, da sam ja bio na njegovom mestu, uspeo bih da ukocim, nije mi bio bas toliko blizu - Nego ovi raspadi od golfova, ko zna kakve kocnice imaju.
Mene je u avgustu lik solidno cuknuo u istoj situaciji na Bulevaru ispod Djerma. Posledice - 250e stete koje je doduse nadoknadilo njegovo osiguranje ali cimanje sa majstorima, osiguravajucom kucom + odgodjeno letovanje su me poremetili skroz.
Magarci koji se zalecu su mi od tada fobija. Gledam da na sve nacine ili dam do znanja da cu da stanem ili prosto i sam procenim da li da prodjem kroz poslednje momente zutog da me mamlaz ne odvali.
Jbg Vili, tako ti je to kod nas, golf 2 i yugo najbolje gradske trkalice, mozda malo neispravne ali necemo valjda detaljisati. Uz duzno postovanje svih vlasnika gore pomenutih masina koji ih normalno koriste i odrzavaju.
Kako god nemoj se nervirati, vodimo te Manfred i ja kod caleta na klopicu!
Comment