ako mene pitash 300 sa gumama za cannonovce
Chikavilijev skoro sasvim obican Punto
Collapse
X
-
Originally posted by reaper_HGTkoliko je zahebano bilo otvoriti cajger? kako si lepio ovo?
cool je ispaloisto lako, posle toga sam samo zalepio unapred izmerenu i isecenu samolepljivu foliju i vratio sve na mesto. To je ujedno i bila najlaksa varijanta, bez mnogo akanja i rasturanja cajgera.
@TOGO: Nisam jos planirao da ih prodam dok ne skupim pare za nesto od 15", a ako bi i prodavao sad, s' obzirom da su felne i gume (michelin) stare samo 4 meseca, mazene i pazene, cena bi bila u kompletu sa gumama oko 480-500€, ne manje od toga.
Comment
-
-
Ako bi farbao kvake, onda bih morao i retrovizore, a vec sam ranije objasnjavao da to necu ciniti iz prakticnih razloga (oba retrovizora su mi mnogo puta zakacena na parkinzima, a i vrata od garaze su mi 2cm sira od raspona retrovizora)
Originally posted by SemiMa, malo je 480-500e
Comment
-
-
Auto vec sad sa crnom folijom na krovu izgleda nize nego ranije
A sto se semafora tice, ja sa svojih 193cm ni sad ne vidim semafor kad sam na prve dve-tri "startne" pozicije
Btw, syebao sam prednji branik danas. Naleteo sam sa nekih 50km/h na pozamasnog psa koji je iskocio ispred meneMalo je puk'o na par mesta i boja je popucala na jos par (verovatno od savijanja pri udarcu), nije nesto strasno, ali svakako zahteva popravku i ponovno farbanje. Jbg, nikad sve na svom mestu
Sa psom ne znam sta je bilo, pobegao je zavrcuci zadnjim nogama, nadam se da nije gadno povredjen.
Comment
-
Comment