Evo da i ja predstavim svoj autic. Dosta toga je radjeno na njemu sto se stylinga tice, a jos vise uradjeno pa maknuto jer mi se nije svidjalo kako je ispalo. Dakle stvari koje su trenutno na autu su: alessio alu-felne 15" sa gumama 195/50/15, prednji branik od punta mk1 abarth, maglenke od fiat brava, pragovi od abartha ali odradjeni da se ne vidi prelaz, zadnji branik od punta mk2 abarth, zatvoreno mesto za tablicu na 5. vratima, lexus stopaljke (samo me ne ubdjeujte da ih skinem jer se meni svidjaju), sedista iz brava HGT, ceo enterijer prefarban u crno/bez kombinaciju i tapaciri takodje odradjeni u toj kombinaciji, kozni volan iz fiat coupea, kozna rucica menjaca, centralna konzola iz punta GT, el. retrovizori od punta GT, 2 para elipsi pioneer TS-A6911 i dve bazuke pioneer TS-W75 ili tako vec nesto i dva pojacala pioneer GM-X404 koja sve to guraju, plejer je neki budjavi panasonic koji planiram da menjam. U planu jos imam da spustim auto napred za oko 4cm, spojler sa trecom stopaljkom, zatamljivanje preostalih stakala malo svetlijom folijom, angel-eyes farove, tapaciranje neba u bez boju, ubacivanje zvucnika napred u vrata pioneer TS-A171c, tapaciranje sedista i jedno dobro profesionalno masinsko poliranje na kraju.
Eto, evo i par slikica pa dajte komentare, samo me kazem nemojte ubedjivati da skinem stopaljke jer se meni svidjaju, svi ostali komentari i sugestije su dobrodosli.

Neke slike su starim volanom i sa koznim dok nije bio definitivno sredjen. Volan koji je sada u kolima je ovaj na poslednjoj slici.

Neke slike su starim volanom i sa koznim dok nije bio definitivno sredjen. Volan koji je sada u kolima je ovaj na poslednjoj slici.
Comment