Ijaaaaaooooooo...... :x :x :x
Popiz.....o sam kao leptir.....
Krenem ti ja juce iz jutra do Maxija u nabavku i rekao posto mi Alfa stoji vec par dana u garazi daj da je malo "razdrmam" sidjem dole kad imam sta da vidim neko od mojih dzukela mi ladno naceo prskalicu za farove.... kao onaj fazon svinja vs. trabant.....
no, dobro posle par minuta spominjanja oca, majke i blize rodbine i drugih ne pristojnih reci smirim se sa i onako s druge strane nemam prskalicu i ovu cu da skinem i ajde zdravo....
Upalim auto, isteram ga iz dvorista odem da zatvorim kapiju i da pozovem dragu da idemo.... vratim se kad ispod prednjeg branika barica ja brzo gasi auto, otvorim haubu kad boca sa vodom prazna eeeeee..... tu mi je vec pao mrak na oci....
Ijao baksuza bre
Ja sam imao problem sa mackama, kako parkiram u garazu, debili skoce na haubu i dzonjaju a pri tom mi sve isprljaju od sapa i izgrebu kad skoce gore.
Nego brate, kako da te zaebem da ti dopatim da menjamo tockove ?
Eto mojih u garazi
mishio: Pa to malo teze ce da ide jer ih imam 5 - ro, a nisam siguran ko je pocinio zlocin...
igorkrnic: Nikako boga mi, zamena felni mi je trenutno poslednje o cemu razmisljam... Treba da vidim gde mi curi voda i da uradim veliki servis to cu verovatno sledece nedelje i tamo negde krajem oktobra kod Dore i Pere na ugradnju plina.... pa onda farbanje i ulepsavanje.... a iskreno neznam da li da ih menjam uopste jer su mi nekako jedinstvene kao i moj autic... tj. retko se vidjaju...
LakiGSI: Ma jok kakav plac???? To je moje licno vlastnistvo dovezeno po narudzbini iz Nemacke... I nije na prodaju, niti ce biti......
Pa devojcica mi je iz Zrenjanina, a odlazak kod nje isto spada u uzivanje i opustanje... a ima 140 km tamo i nazad pa to mu onda dodje skup sport... a i kad sam preuzeo auto od Medaka do Borce mi je srknuo benzina za 2 crte ne znam videcemo, prvo da sredim papirologiju do kraja pa onda servis... to mi je sad najbitnije, a za ostalo cemo lako...
Tako da potosnja bas i ne ide kako kazes!
Ja vozim 164ku sa V6 3.0 i srce po gradu opake voznje 18 a do Borce znaci 15 na 100 pa podeli sa 3 nesme da ti potrosi vise od 5 lit na 30 km.
Jarane moj ako si uzeo da stoji u izlogu onda prodaj delove i stavi je na posijum onako da se gleda. Al kad na BUS stanici prozuji neka Alfica i jos ako cujes ono vrrrmmmmmmmmmmmm to je nesto neponovljivooo..
pozdrav
a sto se tice Kikinda - zrenjanin ...u ocekuj potrosnju od 10lit maximalno, znaci za 140km=15 litara a to je 1600=20e pa to je mal izdataka za merak sa devojkom i druzenje!
Comment