Jbg, mora da se shvati da ovde niko nije zlonameran, i da niko ne misli lose nikome ovde, i da je svaka kritika dobronamerna, pa tako i ova, a sad, na tebi je i na svima vama koji busite diskove da li cete prestati da ih busite ili necete. . . Po meni, cak ti buseni diskovi u kucnoj radinosti i nisu toliko lepi, kao fabricki buseni, jer brate mili vidi se da nisu fabricki, ja bar vidim. . . Ali sta ja znam, ja odustajem, samo ne zelim da se nekome, bilo kome, nesto ruzno desi, a sa takvim diskovima je vrlo moguce da se svasta desi
prihvatili vi to ili ne!
CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
Iskreno, mene bas briga sto je neko izbusio diskove i misli da je to bezbedno.
Ono za sta me nije briga, i na sta cu svaki put reagovati, je komentarisanje na Forumu o takvim stvarima kao da je to nesto normalno, opusteno, bezbedno i generalno prihvatljivo - jer NIJE. Takvi "saveti" ce biti uvek komentarisani u negativnom smislu ovde, jer ne bih da iko odavde ponese ideju da je takvo nesto pametno uraditi.
Comment
-
-
hala svima na savetima,i dalje ih ocekujem jer mi dosta znace,stavili ste me na teske muke,bio sam ubedjen da cu sledece da busim,a sad razmisljam o tome,pitacu za iskustvo jos neke sto imaju izbusene diskove!
savete i kritike slobodno pisite za bilo sta u vezi mog Corrada,tako cu najbolje saznati da li negde gresim,a da ni sam nisam primetio!
Milanche mozda ga vidis samo negde na parkingu,na startu ne,ugradio sam plin,ne daju mi se pare za start,nevadi mi se enterijer....
Comment
-
-
Comment
-
-
Pritom su ti diskovi potroseni ispod svake granice tako da jos tako izbuseni dovodis sebe i druge u veliku opasnost.
Da su novi nekog renomiranog proizvodjaca pa i da prodje neko vreme ali ovako ni slucajno.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Nije teorija vec vise puta dokazana praksa, nazalost.Originally posted by Rocky G60pa ovo vase je teorija,a kod njih praksa
kako se krecu cene vec izbusenih diskova?
A ti poznanici kod kojih se u praksi pokazalo da im diskovi nisu pukli - nisu pukli za sada, odnosno cista sreca, nista vise. Puci ce, samo je pitanje odabira najnezgodnijeg trenutka za to...
Desi se i da nekvalitetni, nebuseni fabricki diskovi puknu od prekomernog zagrevanja i trosenja. Nesto je veca mogucnost i da fabricki buseni diskovi puknu. Veorvatnoca da ce hone-made diskovi puci je ogromna. Postoji i verovatnoca da nece, ali to je vec cista kocka sa losim sansama u tvoju korist, pa ako ti je to dovoljno, ti busi
Comment
-
-
Kakvo crno busenje diskova...
Sve sanse (oko 100%
) su da ces diskove unistiti busenjem (home made varijanta). Ne znam kako iko normalan moze da ti preporuci nesto slicno...
Slucajno imam par bacenih busenih diskova koji rdjaju ispred garaze, pa ako ih neko nije dosad odneo mogu da ti uslikam da vidis na sta to lici... katastrofa.
A da, licno nisam poklonik busenih diskova (ni fabrickih, a kamoli home made)... vidjao sam i skuplje i jeftine varijante, i gotovo je sigurna pojava pukotina oko rupa pre ili kasnije...
Comment
-
-
-
Bese jedan, al' ga isteraseOriginally posted by Rocky G60sta ste mi radili rastrgali ste me na komade
da nema nikog s busnim diskovima da stane na moju stranu
]
Mada mu i dan-danas posle 2 godine vidjam auto u voznji, sad dal sa tim diskovima il' ne neznam, mada se ni meni ne svidja to busenje...
Comment
-
-
Comment
-

Comment