CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
Re: moj novi CORRADO 250 hp
Sve u svemu svaka cast za pobedu,da sredim dotok goriva samo i ondaK idemo opet
Ide korado do yaya ali za 250 ps-a treba mnooogo bolje.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
vidi problem je sto je velika turbina i onda jedok ne krene,al posle kad se zavrti ide bolesno!
mada mislio sam da ces da mi izletis u prvoj jer je tu teska nula,bas je u prvoj slab,a tih 250 je izmereno pre neke 2 god,sad bem li ga koliko ima,al ja sam zadovoljan kako ide,mozda sam ga malo upropastio s plinom,al najbitnije mi je da se vozim jeftino!pozZ
Comment
-
-
Originally posted by CILE BASSovaj Corrado je u subotu u kumodraskoj isprasio sve prisutne
Al dobro bice dana za megdana,tj bolji start
Comment
-
-
Originally posted by Rocky G60vidi problem je sto je velika turbina i onda jedok ne krene,al posle kad se zavrti ide bolesno!
mada mislio sam da ces da mi izletis u prvoj jer je tu teska nula,bas je u prvoj slab,a tih 250 je izmereno pre neke 2 god,sad bem li ga koliko ima,al ja sam zadovoljan kako ide,mozda sam ga malo upropastio s plinom,al najbitnije mi je da se vozim jeftino!pozZ
Jel me zayebavas? Ajde reci mi molim te da me zezas!
Koji crni plin u trkalici?Auuu matori...sad si me razocarao i kao covek i kao komunista
Sto se tice izletanja u prvoj to je sad ne bitno,probao sam se cisto da vidim sta i kako jer necu da pricam da mi auto nije iso ni 80% kapaciteta posto je to sad totalno ne bitno.Hteo sam,izduvanio sam ga malcice ali ne se sekiram zbog radi toga. Tu smo Bogu hvala pa mozemo kad godVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
da brate plin,ma zabole me vozim se ko covek,za crvenu se posteno navozam!
da treba mi veci ic i jurim ga vec dugo i sve cevi jer su jako jako uske,ako ne nadjem ic,razbusicu ovaj moj i staviti mu cevi fi 60,onda ce to biti to i naravno druge dizne!
Comment
-
-
-hvala Marko
-ic razbusim tamo gde su ulazi za vazduh i zavaric vece cevi kontas?
ne mogu da nadjem ic koji mi odgovara imam 3 kuci,al svi su mi manji od ovog,nasao sam od Sabba cini mi se 9000 i ne moze da stane,a i mnogo sam pukao oko sredjivanja neki zajebancija,promenio sam lameli i vozio se 2 dana potegao,par puta i ladno polomi obloge i tako 2 lamele mi smrska,sad sam nesto ojacao ako opet polomi mora sinter nema druge.
Comment
-
-
Auto je stvarno perverzija i po izgledu a i po performansama, mislim da mu treba jedno poliranje ili farbanje poshto na slikama tako deluje... A za plin shta reci hebiga josh jedan je paoali o5 nije bitno nashe mishljenje kad ti sipash u njega, ako ti je to bila jedina solucija pozdravljam! Pozzz
Comment
-
-
Comment
-
Comment