CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
Re: CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
hvala
e pa ovako folije imas od 300 do 1300din 1.kvadrat ja sam uzeo neku bas za automobile sa 6 god. garnacije kosta oko 600din potroseno je oko 15 kvadrata i ruke sam platio 130e da mi zalepe.
malo je ova mat zeznuta za odrzavanje moze lako da se izgrebe,doksu one sa sjajom full kao farba...
Comment
-
-
Verujem,zato sam te i pitao posto sam malkice skeptican.Samo meni je mat mnogo lepsa nego sjajna,uostalom svi mi vec imamo sjane boje na kolima,tako da ako ti se menja,onda bolje da farbas,zar ne.A za matiranje ovo je vrh.Videh,sad vec prosle godine u Grckoj jedan Audi A8 u mat beloj varijanti,nesto lepse odavno nisam video...
Comment
-
-
Comment
-
-
@RockyG60-druze interesuje me ko ti je postavljao folije(ako je problem zbog reklame-pusti broj na pp) i koja je debljina? moze li folija da prekrije neke limarske radove(jbga nemam para i za farbanje)bez nekog preteranog gitovanja i obradjivanja
Comment
-
-
hvala,hvala komso
provalio sam forn na foliji,kako more da se regenerise ako mogu tako da se izrazim,tamo gde bi je malo ogrebali recimo od neko granje uzmete fen i grejete taj deo i sve ce nestati,kao da je fen caroban
mislim da je to samo za ove mat folije
Comment
-
Comment